2777
2789

فردا صبح آزمایش دارم یادم رفته بود امروز کلی شیرینی خوردم از صبح تاحالا😥چیکار کنم زود نرمال بشه برای آزمایش فردا؟(باردارم)

۹/۹/۹۹‌ هم گذشت هیچی نشد😐

بمون پس فردا برو اونجوری نتایج ازمایشو خراب میکنی ک

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۱۰ هستما اولین آزمایش قندمه

کاش هیچ وقت قند نمیگرفتید جدی از ته قلبم میگم 

نمیخوام بترسونمتون ولی باید باهاش بسازید مثل من

من از ۳ سالگی قند دارم و الانم ۲۵ سالمه یکی از سختیاش اینه که باید قید ازدواج بزنی البته برای مرد نه زن 

دوما مصرف مواد غذایی خیلی مهم میشه و نظم خوردن میان وعده ها

راستی شما نوع ۱ یا ۲ هستید؟

کاش هیچ وقت قند نمیگرفتید جدی از ته قلبم میگم  نمیخوام بترسونمتون ولی باید باهاش بسازید مثل من ...

من دیابت ندارم که. میخوام آزمایش بدم فقط. تو بارداری باید این آزمایشارو داد واجبه. بعدم قند چه ربطی به ازدواج داره؟الان کلی آدم تو دنیا قند دارن و زندگی روزمره هم دارن

۹/۹/۹۹‌ هم گذشت هیچی نشد😐
من دیابت ندارم که. میخوام آزمایش بدم فقط. تو بارداری باید این آزمایشارو داد واجبه. بعدم قند چه ربطی ...

اها گفتید اولین ازمایش قند فکر کردم دیابت گرفتید خدارا را شکر انشالله همیشه سالم باشید.