2777
2789
عنوان

درس يا ني ني

153 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها خوبيد 

بچه ها من ٣٠سالمه هنوزم بچه دار نشدم عاشق درس هستم امسال كنكور كارشناسي ارشد شركت كردم حالا بعضي دوستام ميگن ديوانه اي خودتو درگير درس ميكني برو ب فكر بچه دار شدن باش شما جاي من باشيد چ ميكنيد 

درسم رو ادامه میدم

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

درس 

تا ابد درس و کار رو به بچه دار شدن ترجیح میدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

بچه 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

به نظر من درس فعلا بسه

چون سنت میره بالا ممکنه به مشکل بربخوری تو بارداری

حالا یه نی نی بیار یکم ک بزرگ شد دوباره هم میتونی درستو ادامه بدی

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

نمیدونم روحیات تورو

من خودم حاضر نیستم دست و پامو برای بچه گیر کنم

سختی داره و اعصاب و حوصله ایوب میخواد

من بودم درسمو میخوندم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ