2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا کمک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست

پسر منم اینجوری بود تا بیست روزش وای پدرم دراومد طفلی بچم گریه میکرد من گریه میکردم بااون بخیه هام همش سرپا بودم هی زور میزد چون سفیر بود قرمز میشد الان یادم افتاد بغض کردم من قطره کولی از داروخانه گرفتم ی بار دادم فقط ی بار اونم پنج قطره آب بود رو آتیش اصلا معجزه بود انگار بعد اون بچم انقد آروم شد دیگ دل درد نگرفت خیلی خوب بود

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترنجبین سرد نیست؟؟ من برای زردی شنیده بودم 

نه سرد نیست... من پسرم نوزاد بود مرتب بهش،میدادم

بخصوص وقتی از حمام میاوردمش 

بهش میدادم میخورد و راحت میخوابید...

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
خواهشا به حرف کسی گوش نکن ببرش دکتر تا راهنمایی کنه بجه زیر یکماه آب نبات و عرق نعنا😳😳

منم موافقم عرق نعنا واسه ريه هاي نوزاد و سيستم تنفسش خطرناكه

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
کاش روی بچه منم جواب بده. خیلی اذیته ی دیقه ک میخواد بخابه همش پیچ میخوره. ممنون 

خواهش میکنم امتحان کن ضرر نداره ب دکتر داروخانه بگی بهترین راهو میده بهت اولش پنج قطره بهش بده ببین اگ آرومش کرد خوبه اگ ن ک حتما ببرش دکتر

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
خواهش میکنم امتحان کن ضرر نداره ب دکتر داروخانه بگی بهترین راهو میده بهت اولش پنج قطره بهش بده ببین ...

شوهرمو فرستادم قطره کولیکید بهش داده بود امروز بهش میدم اگ بازم اروم نشه میبرم دکتر