2777
2789
7مدل😂😂😂😂کدومشو خوردن اینطوری که همش اصرافه مگه دونفر چقدر میتونن غذا بخورن

چرا مهمونم داشتن 😂 آره آدم میمونه کودومو بخوره کودومو نگاه کنه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

وااا اینم شد سوپرایز حداقل میگفتی چراغارو خاموش کنم اوند تو یهو روشن کن شمع و فشفشه و اینا ...

شوخی کردم بابا نکنی اینکارو کار به طلاق میکشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر میخوای هزینه کنی؟  کارای مختلفی میشه کرد مثلا یه رستوران با موسیقی زنده رزرو کن خونواددش ...

جمع رو که خیلی دوست داره ولی کلا تولدا ترجیح میده به کسی نگم من تو فکرم کافه ست نمیدونم خوبه یا نه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

7مدل😂😂😂😂کدومشو خوردن اینطوری که همش اصرافه مگه دونفر چقدر میتونن غذا بخورن

منم یسال اینکارو کردم

اون موقع بچه نداشتم میتونستم، خونوادشو دعوت کردم یه میزی چیدم که هنوزم میگن تولد اون سال خیلی خوب بود

کیک بگیر از در اومد بزن تو صورتش خودش کلی سوپرایزه عزیزم 😊

وحشت میکنه....متنفره از این کار چون چند بار داداشم بهش گفته بود که تو تولدت این کارو باهات میکنم بهش گفت روز تولدم بیای خونم درو برات باز نمیکنم 😂

بچه ها عکس دارین از تولد شوهراتون بذارین تزئین خونه میز شام یا هرچیز دیگه

یسال یه تزیین قشنگ کردم، یه طرف دیوارو کلی گل کاغذی درست کردم زدم (هنوز اینجوری مد نشده بود) یه میزم جلوش گذاشتم ولی دیگه نرسیدم غذا درست کنم اونسال😁

چقدر میخوای هزینه کنی؟  کارای مختلفی میشه کرد مثلا یه رستوران با موسیقی زنده رزرو کن خونواددش ...

اینا همه عالین ولی بدرد من نمیخوره چون تولد شوهرم اولین روز عیده ۱/۱/ 😄 وما اونروز خونه مادرشوهرم هستیم 

زندگی بدون عشق یک چرخش بی معنی است عشق بورزیم وعاشق باشیم💖💖
یسال یه تزیین قشنگ کردم، یه طرف دیوارو کلی گل کاغذی درست کردم زدم (هنوز اینجوری مد نشده بود) یه میزم ...

اگه عکس داری بذار ببینم