2777
2789
جمع رو که خیلی دوست داره ولی کلا تولدا ترجیح میده به کسی نگم من تو فکرم کافه ست نمیدونم خوبه یا نه

عالیه تو اینستا پیدا گن بعد از نزدیک هم برو محیطشو ببین

زندگی بدون عشق یک چرخش بی معنی است عشق بورزیم وعاشق باشیم💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه تو اینستا پیدا گن بعد از نزدیک هم برو محیطشو ببین

یه کافه هست همیشه باهم میریم فضاشو هم دوست داریم صاحب اونجا هم از دوستامونه ...نمیدونم اونجا بگیرم براش یانه 

به نظرتون فضاش تکراری نیست 

یه جای به خصوص هم دارن برای تولدا

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

آره ولی سخته کیک پیدا کردن روز ۲۹ اسفند میدونید که چجوریه انگار همچی میخواد تموم بشه 😄

اره واقعا .....باید از قبل سفارش بدی ...کیک آماده که بعید میدونم پیدا کنی

یه کافه هست همیشه باهم میریم فضاشو هم دوست داریم صاحب اونجا هم از دوستامونه ...نمیدونم اونجا بگیرم ب ...

این دیگه به نظر خودت بستگی داره میتونه همین جا بهترین باشه مخصوصا اگه خاطره خوبی با هم داشته باشین 

زندگی بدون عشق یک چرخش بی معنی است عشق بورزیم وعاشق باشیم💖💖

میتونی با به نرم افزار و چسبوندن عکساش بهم، و یه اهنگ تولد زیبا هم خوشحالش کنی

روز تولد بفرستی تو گروه خانوادگیش، و از تلویزیون خونتون پخش کنی باهاش برقصبن

اهنگ تولدت مبارک علی مولایی قشنگه

ممنون گلم چندروزه دیگه سالگرد ازدواجمونه موندم چیکارکنم 😐

ما سالگرد ازدواجمون میریم آتلیه عکس میندازیم دونفره بعد میریم باهم فست فوت کافه یا رستوران شام میخوریم

میتونی با به نرم افزار و چسبوندن عکساش بهم، و یه اهنگ تولد زیبا هم خوشحالش کنی روز تولد بفرستی تو گ ...

مرسی گلم پیشنهاد خوبیه😍