2777
2789
عنوان

خانم خوشکلا بیاین داخل 😍

174 بازدید | 18 پست

سلاممممم خوشکلا 😍

میشه به من یه کمکی کنید من میخام رنگ مو بلگا بلوندی دودی روشن و بلوند زیتونی خیلی روشن و یه کوچولو اکسیدان دارم ؟ چه درصد از این ها قاطی کنم رنگ خوشکلی دربیار ؟ السیدانش کم باشه چی میشه ممنونم خانما کمک کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیشه😂😂😂😂😂😂 وای بخدا خندم گرفت اخه با ی قاشق غذاخوری رنگ بذاری؟! تو روحت😂😂😂😂😂😂

نه رنگم زیاده فقط اکسیدانم کمه از قبل دارم خب چیکار کنم تازه عروسم  حالا مگه با ایقدر اکسیدان بزنم چی میشه 😂😂😂😂

نه رنگم زیاده فقط اکسیدانم کمه از قبل دارم خب چیکار کنم تازه عروسم  حالا مگه با ایقدر اکسیدان ب ...

وای خدا دارم میترکم😂😂😂😂😂😂

نخیر نمیتونی رنگ بذاری برو ی اکسیدان بخر بعد رنگ بذار😂😂😂😂😂😂😂😂

وای خدا دارم میترکم😂😂😂😂😂😂 نخیر نمیتونی رنگ بذاری برو ی اکسیدان بخر بعد رنگ بذار😂😂😂😂😂😂😂 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂حیف تا حالا اینقدر به نقش مهم اکسیدان پی نبرده بودم یعنی رنگ نمیگیره 

آهان حیففففف حالا رنگ هام خوبن ؟

اره عزیزم ی اکسیدان شماره 9بگیر

اگه میخوای رنگت به زیتونی بخوره که زیتونیتو بیشتر بریز البته دودیرو بیشتر بریزی بهتره چون زیتونی بیشتر واسه خانومای سن بالاست