2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه نشون بده اگه گلبولهای سفید و قرمز بالا باسه دکتر مشکوک به سرطان میشه ولی آزمایشهای تخصصی دیگه ...

اگه cbcنرمال باشه بازم احتمال سرطان هست؟؟

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
پس هدف از انجامش چيه؟؟

هدف از ازمایش خون هر چیزی میتونه باشه از چیزهای خیلی ساده تا چیزهای خیلی حاد 

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
عزیزم احتمالش خیلی کم میشه اگه ممکنه توضیح بده فکرت واسه چی در گیر این موضوع هست

راستش مامانم ٣شبه تعريق شبانه داره دو سه شب پيشم از شدت خارش بازوهاش بيدار شده بود تو نت زدم نوشتم از علائم سرطان لنفومه ! حالا دكترش ١٠روز پيش قبل اين علائم براش ازمايش خون نوشته خواستم بدونم اگه خدايي نكرده مشكلش جدي باشه با ازمايش cbcمعلوم ميشه ؟؟؟؟ 

عزیزم مامانت تو این مدت تب و یا سرماخوردگی شدید و آنفلو انزا داشته ویا ریهاش عفونت داشته روی گلو زیر ...

نه هيچ كدوم 

فقط يه ماه پيش يكم گلو درد و گرفتگي گلو داشت 

دختر گلم این آزمایشات واسه قند و چربی و تری گلیسیرید ویتامین د و اوره ادرار و یه آزمایش ساده هست که دکترا واسه همه مینویسن اصلا نگران نباش نه سرطانی نه هیچ بیماری مادرت نداره نترس عزیزم بهت قول میدم شما چند سالتونه گلم؟