2777
2789
عنوان

بچه ها عید کجا بریم لطفا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا اینکه هیچ وقت بدون برنامه ریزی جایی نرید. د.ما اینکه همه جای ایران قشنگه ...سوما اینکه بگو چه ط ...

عزیزم هتل برنامه که چی بگم برنامه داریم فقط من میخوام اون مسیری که میریم همه جاهای دیدنیشو ببینیم 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
اولا اینکه هیچ وقت بدون برنامه ریزی جایی نرید. د.ما اینکه همه جای ایران قشنگه ...سوما اینکه بگو چه ط ...

عزیزم غرب ایران کجا مثلا 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
اره منو شوهرم مهرماه رفتیم تو ابر بودیم وحشتناک فقط پلاک ماشینا دیده میشد

وای تابستون فوق العاده ست 

خیلیم ابر نبود

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه ادمایی هستن میشینن کنارت انقد جاهای خوب خوب و خلوت میگن ادم میمونه و دلش میخواد بره مثلا شنیدم جاده اسالم عالیه خیلی دوس دارم از اونجا برم 

کیش پاییز و زمستون خوبه.تابستون خیلی گرمه. برو همدان.بنظرم قشنگ ترین شهر ایرانه

واقعا مرسی حتما در موردش فک میکنم 

عزیزم هتل برنامه که چی بگم برنامه داریم فقط من میخوام اون مسیری که میریم همه جاهای دیدنیشو ببینیم&nb ...

ببین به سلیقه ات بستگی داره من از شلوغی بیزارم برا همین تو این تعطیلات دور شیراز و اصفهان و شمال رو خط میکشم به سلیقه من باشه میرم کردستان و کرمانشاه نه اونقدر شلوغه و طبیعت بسیار زیبایی در مسیرتون هست یزد هم که ادم رو دیوونه میکنه ولی عید شلوغه و شهر گرونیه

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
یه ادمایی هستن میشینن کنارت انقد جاهای خوب خوب و خلوت میگن ادم میمونه و دلش میخواد بره مثلا شنیدم جا ...

بهترین جاده از نظر من جاده خلخال

معرکه ست واقعا

ولی خیلی برف اومده فک کنم برای عید جالب نباشه و سرد باشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عید سفر فقط تهران البته واسه غیر تهرانیا امسال میخواستم برم که به عللی نمیتونم.انشالله سال بعد

انشاالله گلم مشکلتم ب امید خدا حل میشه

ببین به سلیقه ات بستگی داره من از شلوغی بیزارم برا همین تو این تعطیلات دور شیراز و اصفهان و شمال رو ...

اره ب نظر خوب میاد منم از جاهای شلوغ زیاد خوشم نمیاد حالا اوناییم که نرفتن لرستان پیشنها میکنم برن عالی ابشار بیشه هفت چشمه قلعه فلک افلاک بام لرستان دریاچه کیو هرچی بگم کم گفتم عالیه