2777
2789

کی هست؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شروع شد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

انقد دوست داشتم حالا که پدر ندارم لااقل پدرشوهر داشتم پدرمو تو نوزادی از دست دادم پدرشوهرمم هم دوسال قبل ازدواج ما فوت کرد ۰۰۰پدر داشتن برام شده یه حسرت بزرگ هر مرد شصت هفتاد ساله مهربونی میبینم میگم کاش این بابام بود وقتی فروشنده یا راننده که سن بالاست بهم میگه دخترم یا بابا بغضم میگیره به زور خودمو نگه میدارم ....خدا باباهاتونو حفظ کنه قدرشونو بدونین  

انقد دوست داشتم حالا که پدر ندارم لااقل پدرشوهر داشتم پدرمو تو نوزادی از دست دادم پدرشوهرمم هم دوسال ...

اخی روحشون شاد.‌منم نامگذاری روزها رو دوست ندارم چه دلهایی این روزها از نداشتن این نعمتها میشکنه ....

اخی روحشون شاد.‌منم نامگذاری روزها رو دوست ندارم چه دلهایی این روزها از نداشتن این نعمتها میشکنه ... ...

ممنون عزیزم واقعا روز پدر و مادر واسه اونایی که از این نعمت محرومن مثل یه شکنجه روحی بزرگه