2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد پرده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اسمشان چیه ولی ازایناکه سه حالت دارن و تاریک و روشن میشن نوعی کرکره افقی هستن خیلی مناسبه اگ ...

ممنون گلم ولی پنجره رو خیلی باز میکنم گل گلیم اتاق خوابم تناژ رنگش قهوا ایی نسکافه ایی فک نکنم گل گلی بهش بوخوره اخه☹️

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 
قیمتش چه جوریه چنسش چیه عزیزم ماسالله مث اینکه اطلاعاتت خوبه من که هیچی از جنس پارچه نمیفهمم

پانچ هم مدل دوخت پرده است که راحت جا به جا میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ای دختر بد نمیگی اینجا همه منتظر همچین عنوانایین میان تو حالشون گرفته میشه😁

دیگه شرمنده ایشاالله تو تایپکایی بعدی جبران میکنم😅

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 
پانچ هم مدل دوخت پرده است که راحت جا به جا میشه

ممنون

تو میتونی ازین چسبا بگیری ک میزنن ب شیشه ها  .شیشه رو مات میکنه و جلو نورو میگیره.پرده هم ی جنس رنگ تیره 

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
تو میتونی ازین چسبا بگیری ک میزنن ب شیشه ها  .شیشه رو مات میکنه و جلو نورو میگیره.پرده هم ی جنس ...

اخه اون چسباهم تا حدی جلو نورو میگیره الان اتاق خوابم انگار 6 تا لامث 100 وات روشنه😐

اخه اون چسباهم تا حدی جلو نورو میگیره الان اتاق خوابم انگار 6 تا لامث 100 وات روشنه😐

پرده زبرا بگیری هم خوبه ها .راحت هم میتونی بکشیش بالا

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

😐فقط من فکر بد کردم ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است