2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره معجزه میکنه من یه بار حاجت داشتم همون روز که نیتش کردم شروع میکنم عصرش کارم درست شد البته گاهی وقتا حاجتمون به صلاح نیست که خدا جواب بده

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره معجزه میکنه من یه بار حاجت داشتم همون روز که نیتش کردم شروع میکنم عصرش کارم درست شد البته گاهی و ...

من نامزد بودم 

سر ی اشتباه یا هرچیزی نامزدیمون بهم خورد 

میخوام دوباره برگرده 

اگ صلاح نبود ک از اول نمیداد 

یوقتام صلاحه میده ما نمیتونیم نگهش داریم 

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
من یه بار حاجت گرفتم هرشب را وضو یک بار خوندم چن وقت بعد از تموم شدن حاجتمو گرفتم

سادهدمیخوندی آداب خاصی نداره 

ک چ وقتی بخونی قبل نماز بعد نماز

من نامزد بودم  سر ی اشتباه یا هرچیزی نامزدیمون بهم خورد  میخوام دوباره برگرده  اگ ...

نه اصلا این تفکر درستی نیست شاید یه امتحان بوده شاید منم قبلا با یکی نامزد بودم میگفتم بهترینه اما یهو بهم خورد بعدا فهمیدم پسره معتاد بوده و خدا کمکم کرد بهم خورد

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من واقعیت وضو گرفتم و هرشب بعد از نماز خوندم یه چله خودم برداشته بودم یکی هم شوهرم ولی از خدا عاجزانه تمنا میکردم من اداب خواصی نگرفتم ولی واقعا در مونده بودم 

انشالله که به صلاحتون باشه حاجت بگیرید 

ولی کلا چله یه ارامش خواصی به ادم میده

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

عزیزم من یه سر به تاپیک قبلیت زدم گفتم یه موضوعی رو براتون تعریف کنم

من خواهرم ۸سال بود با یکی دوست بود و بخاطرع پسره همه خاستگاراشو رد کرد بعد از ۸ سال یارو اومد خاستگاری پسره خوب و نجیب ولی از اول هی گره می افتاد انگار قرار نبود این وصلت صورت بگیره تا اینکه به زور خواهرم جورش کرد با دعا و پیگیریو ......

خلاصه عقد کرد بعد از دو سال همه گفتن اینا خوده لیلی مجنونن بعد دوماه مونده به عروسی اخلاق اقا برگشت و اخر یه ماه مونده کلا نیست شد مردک و ابرومون رفت گفت من نمیخوام حالا از ضزبه روحی که به کل خانواده وارد شد بگذریم ۲۰۰ میلیون جهاز و کلی ضربه مالی ......

کلا اینو گفتم کا من با چشم دیدم به زور کسی رو از خدا نخواه خدا صلاح ادمو بیشتر میدونه و خدا روشکر کن که الان که اتفاقی نیفتاده پا پس کشید 

پسری که  سر کوچکترین حرفی پا پس بکشه مگه میشه بهش اعتماد کرد زندگی اونقدر از این بالا پایینا داره 

دختره گلم زیاد خودتو درگیر نامزدی قبلیت نکن و خدا رو شکر کن اون روی س‌که پسررو زود دیدی خلاصه ببخشید طولانی شد

پسری که  سر کوچکترین حرفی پا پس بکشه مگه میشه بهش اعتماد کرد زندگی اونقدر از این بالا پایینا دا ...

😞😞😞❤❤ خیلی ناراحتم