2777
2789

پسرم ۴سال و نیم و دخترم ۲سال و ۹ماهشه چندین باره ک یه حرکتایی دیدم از پسرم ک خواهرشو میبره زیر پتو مثلا مامان بازی کنن و اینا ولی کار خاصی نمیکرد ولی فهمیدم پسرم کنجکاو شده ... چندبار فهمیدم ک به خواهرش میگه بیا مای بیبی بازی کنیم خواهرش شلوارشو درمیاره و ب جاهای خصوصیش دست میزنه😭😭قلبم داره از جا کنده میشه بخدا 

دیروز من رفتم ک جواب آزمایشمو بگیرم نزدیک خونمونه بچه ها رو تو خونه گذاشتم چون هوا شدیدا خاک بود کارم ۱۵دقیقه طول کشید تا اینکه امروز دخترم بهم با زبون بچگی گفت دیروز منو طاها باهم مای بی بی بازی کردیم گر گرفتم حس کردم خون ب مغزم نمیرسه دخترم گفت امروز صبح هم ب جای خصوصیم دست زد خیلی با پسرم صحبت کردم داد زدم دعواش کردم و آخرسر کتکش زدم خیلللللی ناراحتم چیکار کنم کمکم کنین لطفا شرایط رفتن پیش روانشناس هم ندارم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه برخوردیه؟

طبیعیه رفتار پسرتون.شما باید مراقب باشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تلفنی مشاوره بگیر

اینا چیزی نیس ک منو دیگرون کمکت کنیم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

از تلفن ثابت زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاوره تلفنی رایگانه با اونا درمیون بزار،مسیله ی بزرگیه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪