2777
2789

دختر خاهرم ۶سالشه چند وقته به حد چند ثانیه منگ میشه خیره میشه به جایی و هیچ صدایی نمیشنوه بردیم نوار مغز گرفتیم گفتن تشنج کرده دنبال یه دکتر خوبیم براش ترخدا کمکون کنین که حال مامانش واقعا خرابه دختر خاهرم از غذا هم افتاده خیلیییی لاغر شده هیچی نمیخوره چیکار کنیم کمکون کنین 😔😔😔

بزودی مامان میشم

سلام عزیزم

این اتفاق برای برادر منم افتاد 

پیش دکتر غلامرضا زمانی تهران خیابان کشاورز رفتیم ۱۳ سال پیش الحمدالله الان مشکلی نداره و هیچ دارو یی مصرف نمیکنه

جان اگر جان است... به قربان حسین بن علی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دکتر خوب تو تبریز هست داداشم ۶ سالشه تو شش ماهگی به دنیا اومده کلی دکتر بردیم گفت ایرادی نداره وقتی بردیم پیش این دکتر گفت رگ های مغزیش گرفتگی داره و میتونه البته اول با خواست خدا و بعد با تجربه خودش کمک کنه رگاش باز شه البته ما کلی دکتر تو تهرانم برده بودیم که همچین تشخیصی نداده بودن واقعا میگن کارش فوقالعاده 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
سلام عزیزم این اتفاق برای برادر منم افتاد  پیش دکتر غلامرضا زمانی تهران خیابان کشاورز رفتیم ۱ ...

عزیزم برادرتون همینجوری به یجا خیره میشد و صداها رو نمیشنید؟دکتر چی گفته بود بهش؟

بزودی مامان میشم

عزیزم برادرتون همینجوری به یجا خیره میشد و صداها رو نمیشنید؟دکتر چی گفته بود بهش؟

بله دقیقا همین مشکل تو سه سالگی متوجه شدیم که خیره میشه به تلوزیون بدون هیچ واکنشی 

واقعا پزشک فوق العاده ای هستن فوق العاده با وجدان فقط فکر کنم مریض جدید پذیرش نمیکنن و وقتم دیر به دی  میدن بازم امیدتون بخدا اقدام کنید

فوق تخصص از کانادا اگه اشتباه نکنم

جان اگر جان است... به قربان حسین بن علی