2777
2789
عنوان

دلم پر میزنه واسه شنیدن صداش

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 58 پست
عزیزم، خودتو عذاب نده. احتمال زیاد خانوادش نزاشتن، ولی اگه واقعا تو رو میخواست زمین و زمانو به هم می ...

میدونم. داداش خودم با زن مطلقه ازدواج کرد که ۴ سال از خودش بزرگتره. گفت اگه بهش بی احترامی کنید قید همتونو‌میزنم. ولی واسه من اون همه ادعای عاشقی یهو دود شد رفت تو هوا

سلام عزیزم حالتو میفهمم چون من چند ماه پیش دقیقا تو وضعیت تو بودم به حدی داغون بودم ک فقط التماسش میکردم برگرده اما اون بلاکم کرد از همه جا

ببین رابطه ای که تموم شده دیگه نباید دنبالش گرفت، وقتی خانوادش راضی نیستن ینی قسمت هم نیستین 

میدونم حالت خیلی بده ولی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی باور کن یه روزی میرسه که اصن یاد طرف هم نمیفتی 

من تو اون دوران با کانال و پیج سوده هروی آشنا شدم و واقعا بهم کمک کرد حرفاش 

کلی ویس رایگان داره، که کاملا کمکت میکنه این بحران پشت سر بزاری 

تو اینستا سرچ کن زندگی سالم 

من متاسفانه اینستام پاک کردم وگرنه ایدیشو می‌فرستادم 

ازت خواهش میکنم حتما مطالبشو بیین، تو الان مادری باید به خودت کمک کنی به خاطر بچه ات

تو مرا جان و جهانی ❤️ چه کنم جان و جهان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتادم دنبالش و التماس کردم. به هرکسی که فکر میکردم ممکنه بتونه کمک کنه التماس کردم😭 فقط بیشتر دور ...

خب اشتباه میکنی 

دوستت نداره زوری ک نیست بیخیال مردا همشون همینن 

بزار اوتی ک قسمت و روزی ت هست خودش بیاد سراغت نه تو اینستا دنبالش بگردی

شما یه زن با تجربه ای بعیده این حرکات از شما

خب اشتباه میکنی  دوستت نداره زوری ک نیست بیخیال مردا همشون همینن  بزار اوتی ک قسمت و روز ...

بدجوری عاشقش شدم..حتی تو ۱۸ سالگی هم انقدر حس عاشقانه به کسی نداشتم. بدترش اینه که حتی تا آخرین لحظات میگفت من عاشقتم ولی نمیتونم. کاش میگفت دروغ گفتم. اونجوری راحت تر دل میکندم

میدونم. داداش خودم با زن مطلقه ازدواج کرد که ۴ سال از خودش بزرگتره. گفت اگه بهش بی احترامی کنید قید ...

خب خودت ماشالله عاقلی. از خدا میخوام به دلت آرامش بده و یکی که واقعا عاشقت باشه و تو هم عاشقش باشی سر راهت قرار بگیره و تا آخر عمر با خوشی در کنار هم عاشقانه زندگی کنین🌷🌷🌷🌷

🙂😊
بدجوری عاشقش شدم..حتی تو ۱۸ سالگی هم انقدر حس عاشقانه به کسی نداشتم. بدترش اینه که حتی تا آخرین لحظا ...

مردای این زمونه همینه مرامشون یکی رو وابسته میکنند بعدش میزنن زیرش 

عزیزم درست میشه فقط فکرت بچه ت باشه بخدا اون مهمتره

بدجوری عاشقش شدم..حتی تو ۱۸ سالگی هم انقدر حس عاشقانه به کسی نداشتم. بدترش اینه که حتی تا آخرین لحظا ...

مطمئن باش عاشق واقعی نبوده گلم، خودتو عذاب نده فراموشش کن، اینجوری آرامشت هم بیشتره عزیزم.

🙂😊

اسی این دوسال رابطتتون درچ حد بوده؟راستی همین ک رفتی دنبالش تا برگرده بیشتر فاصله گرفته نمیبایس بری ب پاش بیوفتی برا ازدواج مجبوری با یکی ازدواج کنی ک اون همه جوره بیاد از تو خواهش کنه هم خودش هم خانوادش چون یبار شکست خودری و این دفه نمیشه اشتبا کرد.... یکیرو جایگزینش کن برا دوستی اون فراموش میشه مطمن باش

آخه مگه دلیل داشتن میتونه دل آدمو‌کنترل کنه. اون که طاقت اخم منو نداشت چطور تحمل کرد اون همه زجه زدن ...

حتما یکی بهتر از تو گیرش اومده

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔