2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ کدوم رو ندارم ولی بهترین مارک ایرانی زر ساب هست واقعا عالیه البته کارال هم هست که کلا جنسش م ...

تازگی ها زرساب گرفتی؟ منم تعریفش رو زیاد شنیدم، میخوام ببینم هنوز همون کیفیت رو داره؟

چه حوب،مبارکت باشه تو دیجی کالا سرچ کردم هرکی یه چی گفته، یکی خیلی تعریف کرده یکی دیگه تخریب

فدات، خب شاید الان کیفیتش یه خورده اومده پایین، من شش سال پیش واسه جهیزیه ام گرفتم خیلی راضیم، کیفیتش عالیه.

🙂😊
تازگی ها زرساب گرفتی؟ منم تعریفش رو زیاد شنیدم، میخوام ببینم هنوز همون کیفیت رو داره؟

من آخرین بار تابستان گرفتم ، و مثل همونی هست که از چند سال پیش داشتم، خیلی راضیم، من قبلا تفال داشتم ولی واقعا به نظرم زرساب کم نداره از تفال، البته گرانیتیش رو گرفتم، من داخل گرانیتی بیرون معمولیش رو گرفتم که ارزانتر باشه و سبکتر، یه مدل هم هست که داخل و بیرونش هر دو گرانتیته

... و من به تو ایمان دارم...

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین سرویس‌های قابلمه گرانیتی، استیل و چدن... رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

آدرسش اینه :  لینک مطلب بهترین سرویس های قابلمه

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟