2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

156 بازدید | 14 پست

سلام  خانوما گروه زنان و بارداری داریم،کسی دوست داشت بگه تا خصوصی بهش لینک بدم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

اره من میخوام

البته سلام

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوبی انشالا تنت سلامت باشه مسئلع زگیلت خوب شد؟؟ من تازه متوجه شدم زگیل دارم و دارم دق میکنم ...

سلام،ممنونم همچنین،زگیل عامل اصلیش ضعف سیستم ایمنی بدن،سعی کن سیستپ ایمنی بدنتو قوی کنی،من از ندادم ولی روی بدنم کامل معلوم بود که هرسری میرفتم دکتر و ۲هفته بعد مجدد در میومد،بار اخر سرکه سیب گذاشتم روش تا صبح موند ودرمان شد،البته کپسول ژینوفیلوسم عالی بود خیلی کمکم کرد

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

منم میخوام لینک رو. البته اگر اعضا حرف میزنن و کمک میکنن

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
چجوری سرکه گذاشتی؟ 

پنبه رو به سرکه اغشته کردم گذاشتم رو محل مورد نظر،درسته خیلی درد گرفت وسوخت ولی ارزش داشت،کاملا خوب شدم

سرکه سیب؟ 

اره عزیزم،شب تا صبحم باید بمونه

ببخشید عزیزم، من بدنم کلی دونه ریز در آورده، کل بدنم را سرکه بزنم مشکلی نداره؟ 

سعی کن پنبه اغشته به سرکه سیب بزاری روشون بمونه،شب تا صب