2777
2789

من اصلن اطلاعات در این باره ندارم شما چقدر وارد بورس کردید سود کردید تا به حال؟؟ یاد‌گیریش سخته؟ 

من همون Bano27-29 قدیمممم:( کاربریم پاک شد

کد بورسی گرفتی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بورس برای تازه کار اصلا اصلا خوب نیس. حداقل ی نفر خبره باید باشه که بهت مشورت بده. من چن نفر میشناسم که با وجود ۱۰ سال تو بورس بودن این اواخر ضرر کلان کردن و کشیدن کنار. اگه کسی رو نداری که راهنماییت کنه بیخیال

بورس خوبه ولی تجربه و استفاده از سیگنال افراد معتبر هم مهمه،ممکنه بری یه سهم بخری و ضرر کنی.

و صبر هم مهمه اگه صبر نداری و انتظار داری یه شبه پولت بیشتر بشه  نیا تو بورس.

ولی خوب خود کارگزاری ها هم کلاسهای اموزشی میذارن،بپرس از اونجا و مطالب مزتبط با بورس رو از اینترنت پبدا کن بخون یه کم اطلاعاتت بالا بره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بورس برای تازه کار اصلا اصلا خوب نیس. حداقل ی نفر خبره باید باشه که بهت مشورت بده. من چن نفر میشناسم ...

کسیو ندارم‌ اما اطرافیانم دیدم توی بورسن یکی از همکارام توی این کاره خیلی راضیه اما خب نمیشه ریشو قیچی رو بدم دستش ک شاید قبول نکنه

نه هنوز اول میخوام بدونم چی به چیه با انقدر پولی ک من دارم برم‌تو بورس یا نه 

کد بورسی بگیر اول،با سرمایه کم شروع کن،که اگه ضرر کردی لااقل دلت نسوزه.

بعدا که کد گرفتی بگو بیشتر راهنماییت کنم

کد بورسی بگیر اول،با سرمایه کم شروع کن،که اگه ضرر کردی لااقل دلت نسوزه. بعدا که کد گرفتی بگو بیشتر ...

مرسی عزیزم شما خودت توی بورسی؟ به نظرت از پسش بر میام:(

کسیو ندارم‌ اما اطرافیانم دیدم توی بورسن یکی از همکارام توی این کاره خیلی راضیه اما خب نمیشه ری ...

صندوق های سرمايه گزاری هم هستن که خودشون برات خرید و فروش میکنن و پورسانتشو میگیرن،ولی نمیدونم برای سرمایه کم مثل سرمایه شما هم اینکار رو میکنن یا نه.

مرسی عزیزم شما خودت توی بورسی؟ به نظرت از پسش بر میام:(

اری.

اره،تا شروع نکنی که نمیدونی از پسش برمیای یا نه،شروع کن کم کم تجربه ات بالا میره

اری. اره،تا شروع نکنی که نمیدونی از پسش برمیای یا نه،شروع کن کم کم تجربه ات بالا میره

مرسی عزیز‌دلم وس اولین قدم گرفتن کدد:)))) مزاحمت میشم حتما🤭🤭🤭

مرسی عزیز‌دلم وس اولین قدم گرفتن کدد:)))) مزاحمت میشم حتما🤭🤭🤭

موفق باشی

بورس خوبه ولی تجربه و استفاده از سیگنال افراد معتبر هم مهمه،ممکنه بری یه سهم بخری و ضرر کنی. و صبر ...

عرضه های اولیه که خریدیم چندوقت بعد باید بفروشیم؟ دو هفته گذشته فقط 5درصد رشد کرده پس چی میگن عرضه اولیه 100درصد سوده

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...