دختر نزدیک سه ماهشه، به پروتئین گاوی حساسیت داره، خودم نمیخورم، اما چون شیرم کمه بهش کمکی شیر خشک میدم، آپتامیل پپتی دادم ولی باز اذیتش میکنه، پپتی جونیور فرقش با پپتی چیه؟؟ شما چه شیر خشکی دادین؟
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
آخه پپتی هم روش نوشته برا بچه های حساس به شیر گاو، فرقش با جونیور چیه؟
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید علائم حساسیتش چه جوری هست صورتش قرمز میشه یا جای دیگه بدنش ؟ اگه قرمز میشه بعد چند دقیقه محو ...
والا من از مخاط خونی تو مدفوعش فهمیدم، بک ماه قبل اون دخترم معده درد داشت و زیر چشاش کبود میشد سرفه و عطسع داشت، ولی دکترش نفهمید، الان که حذف کردم باز سرفه و عطسه داره یکم ولی وقتایی که یکم رعایت نکنم معده درد میگیره و زیر چشاش کبود میشع
پپتی جونیور برای بچه هایی هست که حساسیتشون بیشتره و با پپتی علائمشون رفع نمیشه
عه پس جونیور بخرم براش، مزش بدتر از پپتیه؟
دختر من پپتی میخوره پپنی جونبور زنجیره هاش شکسته ترن اگه شیر خودتون درکنارسش میخوره باید رژی ...
پپتی رو نمتونه هضم کنه اذیت میشه طفلی😪، رژیم میگیرم اما معلومه به خیلی چیزا حساسیت داره، یکم بزرگ تر بشه انشالله ببرمش تست پیریک
من ندادم به بچه م اما تو نظرات مامانای دیگه خوندم بدتره
ای داد، کاش بخوره البته پپتی رو خورد و دم نزد بچم😂
پپتی رو نمتونه هضم کنه اذیت میشه طفلی😪، رژیم میگیرم اما معلومه به خیلی چیزا حساسیت داره، یکم بزرگ ت ...
پسر منم اینجوره رژیم گرفتم هیچی نمیخوردم هیچی ها خیلی سخت بود الان ۹ ماهشه کم کم شروع کردم به لبنیات خوردن هرچی که توش شیر و شیر خشک و کره هست نباید استفاده کنی همه ی بسکوییتا و کیکا و شکلاتا بیرون توش شیر خشکن من یه مدت تخم مرغم نمیخوردم اصلا افتضاح بودم
پسر منم اینجوره رژیم گرفتم هیچی نمیخوردم هیچی ها خیلی سخت بود الان ۹ ماهشه کم کم شروع کردم به ...
من رژیم شیر دهی مخصوص گرفتم ولی بیسکوئیت سبوس دار داره توش، نخورم یعنی؟