2777
2789
عنوان

جوانی ک گرفتار شده❤❤❤

248 بازدید | 12 پست

دوستان برای یه جوانی ک گرفتار شده و زندگیش در خطره هرکس در حد توانش صلوات و حمد و ایه الکرسی بخونه ❤❤

خودم ک هر روز دعاش میکنم شمام تو ثواب اینکار شرکت کنید .شاید نفس یکی از شما حق بود و خدا گرفتاریاشو حل کرد❤❤

همیشه برای هم دعاکنید تا خدا شمارا اجابت کند❤❤

از ته دل این جوان رو دعا کنید دوستان 

هرکی تمایل داشت ب نیت حل گرفتاری این جوان ۵صلوات و ۵حمد بخونه ..اجرتون با خدا .منم برای همتون صلوات میفرستم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ممنون از استقبالتون

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفرستم.خداوند گره گشای همه باشه.الهی آمین

کسانی که قالی میبافند یک نگاه به نقشه دارند و یک نگاه به قالی ؛ ما نیز باید چشم به قرآن داشته باشیم و بر اساس آن تار و پود زندگی خود را ببافیم.این است که قرآن در آیه ۱۲ سوره مبارکه مریم میفرماید «خذ الکتاب» یعنی کتاب را بگیر ؛ یعنی بی نقشه نباش 🌹 جوری زندگی کن که خدا لایکت کنه ، نه بنده خدا 👌
میفرستم.خداوند گره گشای همه باشه.الهی آمین

الهی امین❤❤❤حاجتت روا

ما ایرانیا کارمون شده صلوات ونذر بابا یکم واسه زندگی تلاش کنید

شما برو زندگیتو کن کسی دعوت نامه برا شما نفرستاد ..دعا از نظر علمی هم تاایید شده ..وقتی همه باهم برای یه موضوع دعا کنن انرژی مثبت میفرستن برا اون شخص و کائنات..و باعث حل گرفتاری میشه..

یکم مطالعه بد نیست

من میخونم لطفابرای شفای بیمار من دعا کنید اسمش محمد

چشم عزیزم 

پس بشین دعا کن ازصبح تا شب 

حتما این کارو میکنم