2777
2789
عنوان

پرسینگ گوش

121 بازدید | 11 پست

خانوما کسی پرسینگ گوش زده قسمت غضروف؟بعداز چندوقت خوب شد؟ من الان۵ماهه غضروف گوشمو سوراخ کردم درد نمیکنه ولی جاش مثل ی سفت شده دخترخواهرمم یکماه بعدازمن زد از اون کاملا خوب شده من نشده😭چیکارکنم چرا جاش سفت شده 

عفونت داره شاید باید بری تخلیه کنی

من دارم بعد 6 ماه خوب شد

یعنی دردش بعد 6 ماه کاملا خوابید وگرنه اصلا سفت نشده بود

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مال منه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اره گلم خیلی...واسه امضات صلوات فرستادم 

خیرببینی گلم منم برای شما

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

آره عزیزم برو به دکتر نشون بده عفونت داشته باشه احتمالا تخلیه کنه برات چرکشو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز