2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 45 پست
آخه آمپول شیرم کم میکنه قرصم کلا گلاب به روتون بالامیارم حتی دستگاهم باعث خونریزیم میشه یه راه حل کا ...

دستگاه باعث خونریزیت میشه یعنی چی اسی؟؟؟

دستگاه دو سه ماه اول یکم خونریزی رو بیشتر میکنه دوباره درست میشه. من نزدیک یک ساله دارم راضی ام.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بارداری سقط کن منکه پشت سرهم اوروم خیییلی پشیمونم از خواب وخوراک افتادم بچه باید یدونه باشه بخدا اعصاب ادم کلا میچسبه به ۱۰۰۰۰

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

سلام منم دخترم یک سال و یک ماهش بود که نا خواسته حامله شدم. فقط توصیه ای که دارم به خودت برس ویتامین ها قرص آهن... هر چی دکتر داد بدون چون چرا بخور ولی البته ایشاالله که نیست 

گذاشتی 😳😳چن وقت بعدش دراوردی؟؟

اره به منم نساخت بعد دوهفته دراوردم ۷۰۰پول داده بودم اونم رفت

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

سقط کردن خیلی گناه داره فک کن بچتو بکشی😳😳😢😢🥺🥺🥺🥺🥺

من یکی ناخواسته باردار شدم بعد از پسرم. قلبش تشکیل شد و ولی بعد از یه هفته از کار افتاد . سقط کردمش. با اینکه ناخواسته بود خیلی داغون شدم از بس غصه خوردم انگار واقعا جگرگوشم‌رو از دست دادم. خیلی حس بدیه. 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
اینقدر بچه ناخاسته دوس دارم😁بنظرم شیرین تره کاشکی خدا قسمتم کنه

بچه داری؟؟؟؟ ناخواسته خیلی بده خدا نصیب هیشکی نکنه.

نه ندارم 

همون پس ناخواسته دوس داری😅😅😅 بچه اول ناخواسته خوبه. باز دوم رو هم میشه تحمل کرد 

ولی وای سومی رو ناخواسته حامله شی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥴🥴🥴🥴🥴🥴😱😱😱😱😱