2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شاید اطلاعات کافی نداری راجع به احتمال باردار شدن با هرکدوم از روش های جلوگیری ...طبیعی ر ...

ممنونم ازتوضیحت توشرایطی نیستم که کامل بهشون توضیح بدم ناخواسته یعنی چی

واقعا ناخواسته مسخره ترین کلمه ای که میشنوم .چطور میشه که ناخواسته میشه؟؟اکر جلوگیری بوده چرا حامله ...

بي خيال حالا

اين طفلي خودش ناراحت هس

بعدشم ناخواسته يعني من كه دو تا دكتر بهم گفتن تو نازا هستي و اون اولي هم قاچاقي داري

ولي محض احتياط دوبار آزمايش دادم و هر دوبار نتيجش يكي بود

و مني كه واقعا ديگه بچه نميخواستم و از نازاييم ناراحت نبودم، دوباره باردار شدم

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
می ترسم بی بی بزنم آخه علائمش دارم

ان شالله هر چی بصلاحته همون بشه. من خودم اون ماه یک ماه عقب انداختم یعنی اصن یه دوره پریود نشدم با وجود دستگاه هی به خودم تلقین میکردم انگار حامله ام. بی زدم منفی بود ازمایش هم منفی بود. دکتر میگفت به خاطر شیردهیه.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ممنونم ازتوضیحت توشرایطی نیستم که کامل بهشون توضیح بدم ناخواسته یعنی چی

خواهش میکنم عزیزم من خودمم تازه زایمان کردم و همیشه همین ترسو دارم واقعا طبیعی خیلی ریسکش بالاست برا ماهایی که نمیخوایم باردار شیم ..من چون پریود هم نمیشم دیگه بدتر استرس دارم چون اصلا نمیفهمم که چه خبره...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اول رابطه خیلی ببخشیدمقدارآبی ازمرد میاد که اصطلاحا میگم آب عشق

ممنون عزیزم داشتم فکر میکردم چجور بگم خخخخ

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
پیش آب؟؟والا ما جز ی نمونه آب چیزس ندیدیم تاحالا 

اون مدلش همینه که دیده نشه اگه قرار بود دیده بشه یا آقا حس کنه که همچین چیزی میاد ازش دیگه مردم ناخواسته باردار نمیشدن...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خواهش میکنم عزیزم من خودمم تازه زایمان کردم و همیشه همین ترسو دارم واقعا طبیعی خیلی ریسکش بالاست برا ...

آخه آمپول شیرم کم میکنه قرصم کلا گلاب به روتون بالامیارم حتی دستگاهم باعث خونریزیم میشه یه راه حل کاندوم که یکباراستفاده میکنه یکبارنه

بخدا من تاحالا پیش آب ندیدم از شوهرم . چی هست؟؟

این دفعه دقت کن حتما میبینی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اون مدلش همینه که دیده نشه اگه قرار بود دیده بشه یا آقا حس کنه که همچین چیزی میاد ازش دیگه مردم ناخو ...

عزیزم تاپیک زیاده واسه کل کل کردن شمابرین مطالعه کنید متوجه میشین آب عشق ۱۳درصد باروره