2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
 ما گوساله از قصابی معتبر میگیریم اصلا طعم چربی نمیده همه جور غذایی هم میزارم باهاش

اره گلم منم گفته بودم فقط خود گوشتو چرخ کنه اما اللن که اومده تا چربی گوسفندی هم توش چرخ کرده

مـــن بـــہ دستـــاے خـــــدا خـــیره شــــدم معــجـزه کــــرد...
عزیزم طعم چربی نمیده؟

نه عزیزم من درست میکنم خوب میشه ...

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم گوشت گوساله اس اما چربیش گوسفندی

اشتباه میکنی چربی گوسفندی که قاطی نمیکنن مگر اینکه خودت تاکید کنی چربیشم همون چربی گوسالست حتما

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
اشتباه میکنی چربی گوسفندی که قاطی نمیکنن مگر اینکه خودت تاکید کنی چربیشم همون چربی گوسالست حتما

جدی؟

البته من همیشه میگرفتم فقط واسه کوبیده که اونم به قول شما بهش میگفتیم چربی گوسفندی بزن

مـــن بـــہ دستـــاے خـــــدا خـــیره شــــدم معــجـزه کــــرد...
بچه ها شیاف ۱۲۵ برای پسر۲۰ماهم چن ساعت یکبار استفاده کنم؟؟؟ببخشید استارتر

بزاری چندساعت تب نمیکنه..ولی میشه هر8 ساعت استفاده کرد..ولی اکثرا10،12ساعت تب وکنترل میکنه.مگه اینکه تب بر اثرعفونت باشه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
اره گلم منم گفته بودم فقط خود گوشتو چرخ کنه اما اللن که اومده تا چربی گوسفندی هم توش چرخ کرده

والا منم با چربی قاطی  میکنه بو نمیده وطعمش هم خوبه یه بار امتحان کن اگه خوشت نیومد بزار واسه کباب

جدی؟ البته من همیشه میگرفتم فقط واسه کوبیده که اونم به قول شما بهش میگفتیم چربی گوسفندی بزن

خب دیگه . بعدم واسه اینکه مطمین شی یه کوچولو امتحان کن دزست کن باهاش

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری