2789
عنوان

من فقط موندم این دختره چیکار کرده خدا همچین مردی رو گداسته سرراهش + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 56066 بازدید | 293 پست

وا😐بالاخره ادم های پولدارم ازدواج میکنن دیگه😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولش به زندگیت بچسب حسرت و حرصشو بخوری مال و ثروت اونو بذست نمیاری تلاش کن به اونجا برسی

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️

۴ تا طلا برای ۴ مناسبت براش خریده فکر کنم سالگرد عقد و‌ولن و روز زن و‌یه چیز دیگه گفته بود که همه تو‌یه روز بودن بهش کادو‌داد ......پاهاشو‌اگه دیده باشی فکر نکنم اون دنیا داشته باشه بازم خدا‌عالمه من نمیتونم چیزی بگم

اوووووه این دختر ووووزه س. پیجشو دیدم... بدبخت پسره خیلی دلم براش میسوزه 

چرااا

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه روز که داری از بین قرصهات دنبال یه بسته جدید آلپرازولام میگردی به این فکر میکنی که توی بیست یا سی ...

خیلی خوب بود با اجازه کپی ✋

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
مگه همه چی پولههه؟؟؟؟

بله باور کن همه چی پولع ب خدا همه چی پوله 

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی