2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله۵/۸ریشتری

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
مگه بندرعباس نیستی عزیزم؟ بچه‌های بندری میگن زلزله اومده😔

وااااا عزیزم اگ بندرعباسی بودم ک قیمت روتختی نمیپرسیدم.خدا خودش رحم کنه.ماواسه عیدخاستیم بریم بندرخاستم بینم قیمت روتختی ترک اونجاچطوره

فعلا ک اونجا همه تو شوک زلزلن😐

لافت بوده ۵/۸ 😐😐

همسرم قشمه میگفت خیلی شدید بود والا واسه بندر اینقد حس شد اونور معلومه دیگه 

خداکنه خسارت نده🙁

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یا خدااااا.خدا خودش رحم کنه ان شاالله.

هرمزگان ،لافت شده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دشمنت شرمنده.نه گلم هرچندهمه جای ایران سرای من است.دورازجون یه جازلزله بیاد همه ناراحت میشن.هموطنیم ...

آره خیلی ناراحت شدم همیشه ام زمستونا زلزله میاد خیییلی سخته😔

❤️عشقم پسرام❤️باباشون❤️