2777
2789

دوستان جنسيت بچتون چى بود و چند هفته زايمان كردين؟

من الان ٣٢ هفتمه و ورزشاى آمادگى زايمانو دو ماهى ميشه انجام ميدم

پياده روى هم دارم

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏

فیزیولوژیک همون طبیعیه؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

خوشبحالت من هفته ۳۰ 

هنوز کلاس امادگی زایمان نرفتم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی بدون بخیه و دوخت و امپول فشار 

خوب بدون بخیه واژن خودشو جمع میکنه؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
فیزیولوژیک همون طبیعیه؟

همون طبيعى بدون آمپول فشار و سرم و ...

با درد طبيعى خودت بدنيا مياد و ورزشاى مخصوصى داره

اكثرا هم بخيه نميخورن

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏
خوشبحالت من هفته ۳۰  هنوز کلاس امادگی زایمان نرفتم

من از هفته ٢٤ رفتم

خيلى كلاسا خوبن

حتما برو

همون طبيعى بدون آمپول فشار و سرم و ... با درد طبيعى خودت بدنيا مياد و ورزشاى مخصوصى داره اكثرا هم ...

چقد خوب 

وای خوش بحالت من ۳۳ هفته ام هیچ ورزشی ام نکردم تاحالا خیلی میترسم

عزيزم از الان شروع كن كه بدنت آماده باشه