2777
2789

خدا رو قسم بدین ب این عزیزان ک مشکلاتتون رو حل کنه 

با ذکر مجرب 

یا الله یا محمد یاعلی یافاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لاتهلکنی❤❤❤

روایت داریم برای حل سختترین گرفتاریهاس این ذکر 

التماس دعا برای منه حقیر و زندگیمم ۱دونه مهمونم کنید❤❤

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ تا خوندم براتون انشاالله حاجت روا شید التماس دعا برای شفای بیمار جوانم اسمش محمد الهی غم نبینید

چشم عزیزم ..تو تاپیکای قبلمم برا شفا بیمارتون ذکر گفتم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
باخوندنش ارامش گرفتم روزی چندبار؟

هرچقد مایل بودی

برای من خیلی محتاج دعام... تنها آرزوم مادرشدنه... ایشالا شناهم مشکلت حل شه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

روزی چندباربخونیم حاجت روا میشیم .من برای شما پنچ تا میخونم انشاءالله که حاجت روابشین.میشه شما هم برای دل گرفته ام دعا کنید دارم خفه میشم ازتنهاایی افسردگی سرم دارمیترکه.دعا کنید به یمن میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها دستمان رابگیرد گره زندگی مان بازشود مشکلاتمان حل شود .انشاءالله .باسپاس.🌷🌹🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
روزی چندباربخونیم حاجت روا میشیم .من برای شما پنچ تا میخونم انشاءالله که حاجت روابشین.میشه شما هم بر ...

حتما عزیزم از ته دل دعات میکنم..ب این نیس ک مثلا ۱۰۰تا بکی حاجت روا بشی..خودت با خلوص نیت حتی اگه یه بارم بگیش حاجت میگیری ..سعی کن چ موقع غم چ موقع شادی ذکر بگی .هرچنتا ک تونستی

برای من خیلی محتاج دعام... تنها آرزوم مادرشدنه... ایشالا شناهم مشکلت حل شه

انشالله ب حق ابروی زهرا دامت سبز بشه انشالله دامن تمام اونایی ک منتظرن سبز بشه❤❤❤❤

ممنون عزیزم که دعا میکنی .همیشه تنتون سالم ودلتون خوش باشه.انشاءالله.باسپاس ازشما 🌺🌺🌼🌼🌻🌻🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆