2777
2789
عنوان

وااای خارش گرفتم

169 بازدید | 12 پست

نمی دانم چراااااا همه جام می خاااااره !!! رفتم مهمانی برگشتم همه جام خارش گرفت !🙁 چیز خاصی هم نخوردم که بخوام حساسیت بدم  . پشتم می خاره می خارونم دستم می خاره می خارونمش صورتم می خاره چم شد یهو‌ووو

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بخارون😑

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چنروزه اینطوریم:///

میخوام پرت بشم تو یک چاه عمیق و ببینم که از سرزمین عجایب سردرآرودم، میخوام پیترپن سرزده بیاد و منو به ناکجاآباد ببره، میخوام یه جادوگر پاهامو تبدیل به دم ماهی کنه تا به اعماق دریا سفر کنم، میخوام فرشته مهربون منو تبدیل به یه عروسک چوبی کنه تا از انسان بودن نجات پیدا کنم، کاش مثل یک خوناشام دویست سال در تابوتی تنها میخوابیدم و بعد وقتی بیدار شدم... هیچ چیز... نیست!

توروخدا میشه واسه پست اخرم گذارش بزنید واقا مرس 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

من اگ سرمو بزارم بالشت دیگ سرم خارشک میگیره چادرکسیو ی لحظه سرم کنم بدنم خارشک میگیره حتی تمزو شسته شده باشه‌.دست خودم نیستا ولی خب اینم ی چی مث آلرژیه

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁

گرما سرماشدی شاید

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)