2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین کارتون دارم و به مشورتتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست

بچه ها اینم بگما من هر سال برا مادر شوهر و خواهر شوهرمم روز زن ی چیزی میخریدم امسال اصلا دل و دماغ نداشتم بعد اون موقع که خواستیم بیام خونه ی کادو از تو کیفش داد منم باهاش رو بوسی کردم وقتی امدم خونه ی مقنعه گره ای و ی جفت جوراب بود مقنعه مشکی با گلای قرمز من اصلا از اینجور چیزا نمیپوشم

یاسی اینقدر دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم و هیچی نگم .. فقط ی جمله ..ادما به اندازه شعورشون حرف میز ...

بچه ها شرمنده ولی خیلی دلم گرفته خیر سرم لیساس حقوقم و خیلی ادم قانعی هستم اما خب گاهی ادم واقعا کارایی میکنن که ادم دیونه میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خودتو ناراحت نکن  چرا حرف خواهرشوهر برات اینقدر مهمه وقتی شوهرت اینقد هواتو داره

ببین من الان انگار نمیدونم هنوز چیکار کنم به قول شوهرم نمیدونم هدفم چیه خیاطی کنم یا باز برم سراغ ی کار دیگه یا بخونم بدا استخدامی

عزیزم خیاطی کنی خیلی بیشتر از اینا درمیاری دوتا مانتو بدوزی 400بیشتر میشه ...میخوای چیکار بری مهد اع ...

یپاینو که واقعااا حق داری و درست میگی مهد کارش خیلی اعصاب خوردیه