2777
2789
عنوان

خبر بارداریمو به مادرشوهرم نمیدونم کی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 81 پست

بنظر منم دیرتر بگی بهتره

یه سوال اگه دیر گفتی نمیگن چرا زود نگفتی؟؟نمیگن مگه خودت نمیدونستی؟؟

من خودم نمیدونستم باردارم 6/7هفته بود که فهمیدم به خانواده شوهرم گفتم یجورایی ناراحت شدن که چرا زودتر نگفتم😑اگه بعد 100سال بچه دوم بیارم کمتر از 3ماه نمیگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه پس نگو البته نمیخواستی بگی نباید به هیچکی میگفتی وقتی به مامانت اینا گفتی درست نیست به اونا ...

مامانم خودش فهمید چون خونش بودم حالم بد بود 

اگرنه به هیشکی نمیخواستیم بگیم  نمیدونم مامانم خیلی اصرار داره

بنظر منم دیرتر بگی بهتره یه سوال اگه دیر گفتی نمیگن چرا زود نگفتی؟؟نمیگن مگه خودت نمیدونستی؟؟ من خ ...

میگم بخاطر مطمئن شدن از سلامتیش واقعا هم قصدم همینه 

اخه پارسال سقط داشتم تو ۵ماهگی بعد الان ۷ماه اقدام کردم نشد دکتر عکس رنگی نوشت رفتم گفت بخاطر قرصی ک استفاده کردی واسه سقط لوله هات بسته شده بامایع حاجب بازشون کرد ی هفته بعدشاقدام کردم ک اینجوری شدم 

از سونوی قلب ک برگشتم گفتم.اگر رفتو امدمون کمتر بود تا سه ماه یا ۱۲ هفته نمیگفتم.

ما چون زیاد میزیم خونشون اونم مدام تو غذاهاش زعفرون و دارچین میزنه مجبوری گفتم.هم این‌که ازم انتظار نداشته باشه کار کنم براش😒😒😒

تازه من به مادرشوهرم گفتم گفتم تا سه ماه به هیچکس نگو..بیچاره مامانم به مامانبزرگمم نگفت حتی ولی مادرشوهرم نخود تو دهنش خیس نخورد.همه جارو پر کرد