2777
2789
عنوان

حال خوب 😍❤😘😆

82 بازدید | 14 پست

اولین قدمم این بود از ادمی ک 5 سال وابستگی شدیدی بش داشتمو معلوم نبود هدفش از با من بودن چیه و کلی بخاطرش عذاب کشیدم جدا شدم فکرشم نمیکردم بتونم جداشم 

خوابمو از دوشب پیش تنظیم کردمو ب موقع خوابیدم امروزم زود پاشدم

بی تحرکیو تنبلیو کنار گذاشتمو روزی یکی ساعت ورزش میکنم 

ب مشکلات مالی اهمیت نمیدم

ب پوستمو موهام توجه میکنم نیازی ب ماسک و کرم گرون قیمتم نیست

ادمای مزخرفو انرژی منفیو از زندگیم پرت کردم بیرون و دگ ب حرف کسی اهمیت نمیدم خودم برای خودم زندگی میکنم 

وابستگی شدیدی ب نوشابه داشتمو یک ماهه کنار گذاشتمش😂😀این یکی از همه سخت تر بود

این حس قشنگو برای همه ارزو میکنم ک بتونن بدون وابستگی ب هر چیز کوچیکی یا هر کسی زندگی کنن

و عادات بدو ترک کنن

شمام از عادت های بد یا ادم هایی بگید ک باعث نابودی سلامت روحو جسمتون هستن 

درود؛ 

چه حرکت خوبی آفرین به شما 

این حس خوب رو میتونید با این سوال ادامه بدید، از عادت های خوب و آدمایی که باعث حال خوبتون شدن بگین ...😊 به جای سوال آخر که نوشتین

مانا باشید عزیزم🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین خوشم اومد

با همین فرمون بری جلو کم کم موفقیت های خوبی رو توی زندگیت تجربه میکنی

آدمای اضافه و کسانی که توی زندگی آدم نقش مثبتی ندارن مثه علف هرز می مونن که به دستو پای ما پیچیدنو مانع پیشرفتمون هستن

این حسی که گفتی رو منم تجربه کردم

و الان دارم بهتر از قبل میشم

آدمه اضافه اسمش روشه هرچیز اضافه رو باید حذف کرد و انداخت دور

خیانت از اونجایی شروع میشه که ، حواست جای دیگس ولی سر سفره عقد داری به یکی دیگه بله میگی😒

منم دارم رژیم میگیرم آدمای منفی رو یک ساله از خودم دور کردم به پوستم میرسم البته هنوز وقت نکردم به موهام برسم دوست دارم خواب صبح گاهی رو بزارم کنار امروز رفتم قدم زدم عکس گرفتم  شیرینی و خامه رو خیلی کم کردم 

عکس امروز صبحم

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

فقط یچیزی نوشابه رو چطوری ترکش کردی؟؟😂😂چرا من هرکاری میکنم نمیتونم...تنها چیزی ک خدایی باید همیشه داشته باشمش همینه...عادت بد دیگه ای هم ندارم..قبلا زیادی افسرده و غمگین بودم اما خداروشکر روز ب روز دارم بهتر میشم..و برا دوتا هدفم تا اخر میجنگم و حتما موفق میشم😍

وای کجا زندگی میکنید مگه؟

چابهار

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
فقط یچیزی نوشابه رو چطوری ترکش کردی؟؟😂😂چرا من هرکاری میکنم نمیتونم...تنها چیزی ک خدایی باید همیشه ...

خیلییییی زجر اور بود 😀

حتی چن روز اول اشتهام کم شدو حالت تهوع داشتم بد از خوردن غذا ولی بد از غذا چیس میوه ترش میخوردم حالت تهوعمو قط میکرد 

چ باحال  من یکی از آرزو هام اینه ک ی بار چابهار رو ببینم خیلی قشنگه...موفق باشید

قدمتون سر چشم منم ده ساله ساکنم بخاطر شغل همسرم