2777
2789
عنوان

بچه ها مهمه جواب بدین

149 بازدید | 22 پست

سلام من نه ساله عروس یه خانواده ایم ک خیلی اذیتم کردن وهمیشه دعوا راه انداختن بگذریم

منو شوهرم چارسال باهمه اشون قطع رابطه کردیم بچه ام بزرگ شد و ایناروندید بعدچارسال هزارنفرو دیدن وایناتاک اشتی کردن جلو روم خوب بودن پشتمم بد منو باشوهرم بد کردن باز ب یکی پنج م پول داده بودک بین مادعوا راه بندازه ک طلاق بگیریم مادرشوهرمم

خلاصه بازمایه سالی هست باهاش قطع رابطه کردیم

بخاطر چن کار دیگه اش باز الان زنگ صابکارشوهرم زده گریه وزاری بیان اشتی کنن اونم گفته شماچکارای باایناک نکردین

...

بعدمن ب شوهرم بگم اشتی انگار فلافل بخوره انقد اعصابش بهم میریزه ونمیاد بنظرتون مشکل ازمن؟چون همجامیگه زنشه اینده ام عروساش فلان میکنن...  من الان عذاب وجدان دارم میگم نکنه همین قدک مادرشوهرم میگه من بدم واقعا اخه میگن مادره نباید فلان کنی و... اینا

بیخود میگن مادره فلان و بهمان

اونی که برای بهم ریختن زندگی بچش ادم اجیر میکنه شیطانه نه مادر

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت از فلافل بدش میاد😟

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

فلافل رو نفهمیدم 

خودت ته دلت میدونی مقصری یا نه

اگه نه ولش کن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ببخشید میخاستم بگم فلفل هخخ

آهان😂😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
شوهرم اصلا نمیاد میگه من شخصیت ندارم مگه

لطفا دخالت نکن

از چشم کور

از گوش کر

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بعدم مادره چیه

اصلا هم همه مادرا نه مقدسن نه بهشت زیر پاشونه نه آهشون دامنگیر

اگر واقعا ظلم و بدی کرده هیچ حقی به گردن شما نداره

خودت میگی شوهرتم دوست نداره بره

خواست بره تو مانعش نشو