2777
2789
عنوان

دوران بارداری و رنگ مو

342 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام من موهای سرم خیلی سفید شده یعنی اگر رنگ نکنم خیلی بدجوری می خوان ببینم تو دوران بارداری باید چی کار کرد دقیقا برای موهاتون شما چی کار می کردید ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته ای!

هنوز نمی دانم باردارم یا نه وسوسه شدم رنگ کنم موهام سفیدهههه اخه 😁😀

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
من ۸ هفته بودم بی خبر از بارداریم دکولره کردم  کلی قرص خوردم شیاف زدم خداروشکر کنجدم سالمه

خدا را صد هزار مرتبه شکر اشکالی ایجاد می کنه ؟

نگرانی تست بزن حامله بودی صبر کنی بهتره 

اخه تازه عملیات را انجام دادم 😆😃 ولی عین این حول ها 😁😅😞

وسمه بذار تو بارداری که مشکی بشن بعد بارداری رنگای دیگه بزن

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
وسمه بذار تو بارداری که مشکی بشن بعد بارداری رنگای دیگه بزن

وسمه چیه ؟

وسمه چیه ؟

وسمه یه نوع رنگ طبیعیه مثل حنا. ولی این موهارو مشکی میکنه

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
وسمه یه نوع رنگ طبیعیه مثل حنا. ولی این موهارو مشکی میکنه

آن ضرر نداره ؟