مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
من سه بار بچه هامو به پدرشون واگذار میکنم به امید خرید یه لباسی میرم دست خالی برمیگردم توکلت به خدا باشه ایمان داشته باش سختی ها میگذره من به زودی خدا خیلی بهم میبخشه و اگه از بخشش نبخشم ازم میگیره ایمان دارم 😊😘😍
عزیز من کجای دنیا بنزین سه برابر میشه اونم واس کشوری که سومین منابع نفت جهان داره
میترکی ها
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
امروز با یه عراقی حرف میزدم میگفت شماها خیلی خصیص و بیچاره این عراق دلار شده ۱۵۰۰ دینار همه اعتراض کردن برگشته ۱۲۰۰ دینار میگفت یه آپارتمان فروخته باهاش تابعیت آمریکا خریده ۵۰۰ هزار دلار حالا بازم بگم چرا عراق