2777
2789

واقعا چرا؟مثلا تو این چن وقته انقدر بعضیا از بدیای بچه داشتن گفتن ک واقعا میترسم دیگ،وای بچه بیاری شوهرت ازت دور میشه،بچه ک بیاد خونه زندگیت داغون میشه،دیگ مسافرت تعطیل،خوابیدن تعطیل،عشق تعطیل،مهمونی تعطیل،دیگ نمیتونی ب خودت برسی،عصبی میشی و............خیلی چیزای دیگ خب یه سری چیزاشو قبول دارم بالاخره مسولیت سنگینیه،اما اینهمه نا امیدی و انرژی منفی چرا اخه اونایی ک بچه دارن بیان بگن ایا واقعا ب این کارا نمیرسن؟یعنی از شوهراتون دور شدید؟دیگ مثل اول نمیتونید ب خودتون برسید؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گوش نده ازدواج دقیق باشه خیلی هم شیرینه در عین حال ک مسئولیت گردنته .

بچه داری هم همینه در عین سختی صد در صد شیرینه مطمئنم .بچه ندارم ولی فقط ب شیرینیش فکر میکنم زن و شوهری ک همو واقعا دوست داشته باشن بچه واسشون نقطه عطف هست ن بهانه برا دوری .

گوش نکن عزیزم با انرژی زیاد پیش برو ب سوی بهترین ها هرچی نق بزنی خودت بیشتر اذیت میشی قوی باشی همه چی شیرین تره واقعا

نه گوش نده ازدواج دقیق باشه خیلی هم شیرینه در عین حال ک مسئولیت گردنته . بچه داری هم همینه در عین س ...

واقعا همین حرف شما چقد انرژی داد بهم داشتم افسرده میشدم دیگه دلم نمیخاس بچه دار بشم با وجود این ک عاشق بچم

واقعا همین حرف شما چقد انرژی داد بهم داشتم افسرده میشدم دیگه دلم نمیخاس بچه دار بشم با وجود این ک عا ...

اگه عاشق بچه ای تردید نکن تو بچه دار شدنت خیلی هم مادر بودن شیرینه شاید حالا یکی دوسال اول ی کم سخت بگذره وگرنه دیگه اونطوری هام ک میگن نیست زن خونه ذاتش مرتب باشه و مدیریتش خوب باشه هیچ خللی ب زندگیش نمیرسه

نه هیچ وقت مثل قبل نمیشه مگه اینکه پول داشته باشی یکی هفته ای خونتو  تمیز کنه با یه پرستار بچه& ...

واقعا یعنی اینجوریه!البته من خودم اوایل ازدواج خونمون رو ب روی خونه جاریم بود و اون تازه بچه دار شده بود ب همه چیش میرسید خیلی کم پیش میومد خونش درب و داغون باشه خیلیم از بچه دار شدنش راضیه و ب من همش میگ اگ میدونستم انقد بچه ب زندگیم شیرینی میبخشه همون اول بچه میاوردم نذار دیربشه حوصلت بره و من واقعا بین این انرژی مثبت و منفی بقیه موندم

اگه عاشق بچه ای تردید نکن تو بچه دار شدنت خیلی هم مادر بودن شیرینه شاید حالا یکی دوسال اول ی کم سخت ...

وای چقد خوب بهم انرژی دادی مرسی گلم،منم باشما هم نظرم و البته این وسط نقش شوهر خیلی مهمه ک کمکت کنه و توجه داشته باشه بهت

وای چقد خوب بهم انرژی دادی مرسی گلم،منم باشما هم نظرم و البته این وسط نقش شوهر خیلی مهمه ک کمکت کنه ...

بله عزیزم همسر واقعا باید کنارت باشه همیشه پا ب پای تو اونم سختی بچه دار شدن رو تحمل کنه و کمک کنه ب خانمش اگه شوهرت اینطوری هم هست خیالت راحت برو برا اقدام انشاالله

بله عزیزم همسر واقعا باید کنارت باشه همیشه پا ب پای تو اونم سختی بچه دار شدن رو تحمل کنه و کمک کنه ب ...

اره شوهرم واقعا درکش بالاس و تو هر شرایطی هر کاری از دستش بر بیاد واسم میکنه 😍