2777
2789
به خاطر. یه کادو نگو اینطوری بابا مهم نیس این چیزابه خدا

نه بخاطر کادو. اصلا خودشو میزنه به اون راه . هیچوقت کاری واسم نکرد نه واسه مناسبتی هیچییییی حتی سر زایمانم یه شاخه گل نخرید هنوز عقدش تو دلمه... 😢😢😢

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخاطر کادو. اصلا خودشو میزنه به اون راه . هیچوقت کاری واسم نکرد نه واسه مناسبتی هیچییییی حتی سر ز ...

وای چقد زشته توبخرواسش تا یادبگیره بعداز۵سال این اولین باربود سورپرایزم کرد.چون من قبلا خیلی ازاین کاراکردم واسش یادگرفت

وای چقد زشته توبخرواسش تا یادبگیره بعداز۵سال این اولین باربود سورپرایزم کرد.چون من قبلا خیلی ازاین ک ...

نه بابل یاد نمیگره من روز ولن کیک پختم واسش جشن گرفتم اون هیچی.هر سال تولدش جشن میگیرم و کادو اون هیچی. سالگرد عقد و ازدواج یه شیرینی چیزی میپزم ولی اون اصلااا خودشو میزنه به اون راه. اه حالم ازش به هم میخوره

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
به خاطر. یه کادو نگو اینطوری بابا مهم نیس این چیزابه خدا

بحث یه کادو نیست عزیزم...

من اصلاااااااااااا برام کادو مهم نیست.اصلا...حتی یکم رومانتیک تر تبریک بگن....فقط پیام داد روزت مبارک عزیزم...همین.

شرایط اقتصادی بده ؟قبول....برای خانمها بخوای کادو بخری با سی هزار تومنم میتونی.مهم اینه به خاطرش رفتی بازار....براش ارزش قائل شدی.بهش فکر کردی...شوهر من تا حالا برای من نرفته بازار...تا حالاااااا.شیش ساله....چند بار منو برده که باهم برام یه چی بخره...دوبار کارت هدیه داد که از صد تا فخش برام بدتر بود.دوبارم گوشی گرفت از دیجی کالا و حتی زخمت دادنش هم نکشید.دیجی اورد خونه مادر شوهرم.شوهرم گذاشت رو مبل ...منم منتظر ببینم کی بهم میده و یکم رومانتیک بازی در میاره....همش حسرت به دلیم..همش....شیش ساله تولد نگرفته برام.یعنی واقعا اینقدر بی عرضه ان؟شیش ساله نمیتونه یه تولد بگیره:؟حالم از خودمو زندگیم بهم میخوره

لایک نکنید خیلی ممنونم
بحث یه کادو نیست عزیزم... من اصلاااااااااااا برام کادو مهم نیست.اصلا...حتی یکم رومانتیک تر تبریک بگ ...

خوب هرکسی یه مدلیه دیگه

قبول دارم حرفاتو  مازنا بیشتر. ب محبت احتیاج داریم تا کادو حق داری

ولی باناراحتی و غصه خوردنم چیزی درست نمیشه آخه