2777
2789
عنوان

میشه تا ی مدت تو خونه مثل یك جسد زندگی كرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 18 پست
مادرش اونو از من گرفت😭😭...اونو ازم گرفت...از موقعیت بارداری و حساس بودنم سواستفاده كرد و ازم گرفتش ...

عزیزم انشالله بعد ازدواجت دوباره زندگیتو میسازی حساس نشو اون مادرشه هر چیم‌ بدجنس باشه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی جوون...چهل و دو سال

میتونی خودتو تطبیق بده دیگه با این شرایط، کاریش نمیشه کرد، اینجور مردا درست بشو نیستن، گفتم پدرشوهر مادرشوهرت پیرن شاید زودتر راحت شی از شرشون(ببخشید البته اینجور گفتما، دیگه آدمو کلافه میکنن بخدا)

آره میشه من الان ۷ماهه از وقتی باردار شدم اینجوری زندگی میکنم تازه من تو به خونواده به درد نخور هم بزرگ شدم که همه خواهر و برادرانم باهام قهرن و تقریبا هیچ کسیو هم ندارم 

اولش خیلی سخت بود و خیلی گریه میکردم ولی الان خوشحال و راضی هستم 

و مهم تر از همه اینکه راضیم تا آخر عمر شوهرم باهام حرف نزنه و فقط خرج خودمو دخترمو بده و مثل همین الان با هم زندگی کنیم چون ازش متنفر و بیزارم 

مثل یه شبح میاد و می‌ره 😂

من که راضیم 

فقط وزنم خیلی اضافه شده که انشاالله بعد از زایمانم رژیم میگیرم درست میشه 

خلاصه من که راضیم 🤗