2777
2789

سلام...باردارم..به دلایلی فهمیدم ك ازدواجم اشتباه بوده...ولی نمیخوام كسی بفهمه..بخاطر خونواده و مادرم...چون خیلی دلش پاك و صاف و سادست..مریضه...اگ بفهمه دق میكنه....بنظرتون میشه مثل یك جسد ادامه بدم...مثلا جلوم راه بره...لباس بپوشه..دستشویی بره...آب بخوره و ...ولی فك كنم هیشكی توی خونه نیست و من تنهایی دارم زندگی میكنم....اومدم اینجا تو این خونه ك غذا بخورمو و این بچه رو ب دنیا بیارم و بعدش براش مادری كنم....یجورایی فكر كنم پدرش ماهانه بهم ی مقدار پولی میده تا من این بچه رو بزرگش كنم...ولی قرار نیست بین من و اون چیزی باش یا باهاش حرف بزنم...بنظرتون میشه؟؟تصمیم دارم این كارو بكنم...بنظرتون میشه؟؟

من دارم اینجوری زندگی میکنم خیلی بده

اگر شرایطشو میتونی اوکی کنی جدا شو

بچه ات چندماهشه؟!

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدن که میشه 

خانم های زیادی رو اینجا دیدم که میگن این مدلی زندگی میکنن 

اصطلاحا بهش میگن طلاق عاطفی

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
نه مشکل شوهرتون چیه 

وضع مالیمون بد نیست ینی مشكل اقتصادی نداریم ك ب اون خاطر وابسته خونوادش باشیم...ولی به شدت همه چیزمون ب اونا بستست...شبانه روز باید اونجا باشیم..قدرت ن گفتن نداره...نمیتونه مستقل باشه...من در صورتی میتونم كنارش باشم و اون در صورتی با من خوبه ك خونه پدرش باشم...بقیه مواقع یا باید خونه تنها باشم یا درحال دعوا كردن توی خونه باهم...باردارم و دو هفته دیگه تاریخمه....مادرش اونو از من گرفته...چون تو این مدت بارداریم نتونستم اونجوری ك باید از نظر سیاست زنونگی با مادر كلك بازش رقابت كنم...من حساس شدم...چون باردار شدم...خستم...كاش ی نفر دركم میكرد😭

با این شرایط زندگی کنی به نظرت مادر خوبی میشی؟مادرت اگه بدونی اینجوری زندگی میکنی خوشحال میشه از وضع ...

اگ بدونه دقیقا همون اتفاقی میوفته ك وقتی الان مستقیم خودم برم بهش بگم و صد در صد با دستای خودم نابودش كنم...ولی اینجوری شاید هیچوقت نفهمه...ینی سعیمو میكنم ك نفهمه

وضع مالیمون بد نیست ینی مشكل اقتصادی نداریم ك ب اون خاطر وابسته خونوادش باشیم...ولی به شدت همه چیزمو ...

عزیزم نمیدونم چند وقته ازدواج کردی همه مردای ایرانی تقریبا این مشکلو دارن مال بارداریه این افکارت شوهر منم تا حدی این مشکلو داره ولی من کنار اومدم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
عزیزم نمیدونم چند وقته ازدواج کردی همه مردای ایرانی تقریبا این مشکلو دارن مال بارداریه این افکارت شو ...

مادرش اونو از من گرفت😭😭...اونو ازم گرفت...از موقعیت بارداری و حساس بودنم سواستفاده كرد و ازم گرفتش...نمیدونم ی نفر چقدر میتونه بد باش...همسرم بهش اجازه دخالت داد...بهش اجازه ورود ب زندگیمون داد...بخاطر اینكه اونجا باش كل بارداریم منو زجر داد...سعی نكرد برام آرامش فراهم كنه...فكر نمیكردم ی روز از این تاپیكا بزنم