2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم مریض میشن اینجورین؟

174 بازدید | 18 پست

شوهرم وقتی مریض میشه  حتی یه سرماخوردگی ساده چنان ناله و فغانی میکنه که حالم ازش به هم میخوره...تلپ میشه وسط پذیرایی و داد میکشه ساکت باشین اروم باشین و دعوا و فحاشی...من با دوتا وروجک دوساله که مدام دعوا میکنن گریه میکنن و جیغ میزنن دست تنها چیکار میتونم بکنم...اما انگار من ادم اهنی هستم مریضیمو حق ندارم بروز بدم....

شوهرای شما موقع مریضی چطورن

واا چرا همچينه😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصه از اینجور مردها متنفرم. یعنی واقعا مرد باید محکم باشه. بگو سرما خوردی تیر که نخوردی.

شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند 

اره خیلی بزرگش میکنه. یه سردرد بگیره اونقد راه میره و بلند بلند میگه اخ سرمممم واای سرمممم دیوانم میکنه. یبارم خواب بودم دیدم بلند شده همین حرکتا رو میزنه. اونقد صداش بلند بود و نق میزد بدخابم کرد. منم دیگه اهمیت نمیدم بهش. لوس.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

برای من با یه سرما خوردگی شروع میکنه به وصیت کردن

من اگه مردم،مواظب بچه ها باش

اشک ادمو در میاره

همیشه میگم خدایا من مریض بشم ولی این مریض نشه

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

دیشب بچه ها پوشک نداشتن گفتم برو بگیر چنان دادی کشید ک مگه نمیبینی حالم بده..ازش متنفرم ازش متنفرم.....نمیدونم چجوری دوروز دیکه خر میشم باهاش اشتی میکنم دلم میخواد بمیرم اما دیگه با این نکبت زندگی نکنم...باور کنین دیشب ارزوی مرگ کردم که از دستش نجات پیدا کنم..

اره خیلی بزرگش میکنه. یه سردر بگیره اونقد راه میره و بلند بلند میگه اخ سرمممم واای سرمممم دیوانم میک ...

ویییی شوهرمنم😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️