2777
2789

هنوز رسمي نشده 

رفته دوست صميميو فالو كرده دوستمم ردش كرده 

حالا اونم گير داده بهم ك بيا برو توام شوهرشو بلاك كن 

مام همش چشمون تو چشم همه زشته اينكارو بكنم انقد گير داد ك اخر بلاكش كردم 

خيلي زشت شد 

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

چندسالشه این اقا کوچولو!

خوبه که تا رسمی نشده خودش رو نشون میده...شما هم اگر واقعا مایل به اینکار نبودی بهتر بود انجام نمیدادی.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خب شاید دوستت عکسِ لختی یا خانوادگی داشته نمیخاسته این آقا ببینه... چقد بدم اومد ازش

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...
چندسالشه این اقا کوچولو! خوبه که تا رسمی نشده خودش رو نشون میده...شما هم اگر واقعا مایل به اینکا ...

٣٢ سالشه 

خجالت نميكشه واقعا. 

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

دیده ضایع شده گفته یه جوری جبران کنه 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭