2777
2789

خواب دیدم ازین کبوتر یاکریما تو خونمون بود به داداشم گفتم بزارش تو ایوون پیش بقیشون تروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3913581&slug=کارای-دادگاهیم-خیلی-طول-میکشه&postId=124319568

بدون اجازتون پست گذاشتم خانمای خوشکل اینو برام گزارش بزنین برای سلامتیت صلوات میفرستم 🌹❤

😭به آسمان زل زده بود و سیگارش را دود می کرد گفتم: دنبال کدوم ستاره ای؟گفت: انگار چشمم ضعیف شده، قبلا همین جا بود این جا، همین بالای سرم کامش را عمیق تر گرفت ماه ها بود ستاره در آسمانش نبود به رویش نیاوردم آسمان بی ستاره را خودش هم ميدانست عیب از چشمانش نیست، دلش را جا گذاشته بود..😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدن یاکریم در خواب می تواند بر پنچ چیز دلالت کند که در زیر به آنها اشاره می کنیم.

اولین معنی دیدن یاکریم در خواب زن است.

دومین معنی دیدن یاکریم در خواب کنیز کم سن و سال است.

سومین معنی دیدن یاکریم در خواب به دست اوردن مال است.

چهارمین معنی دیدن یاکریم در خواب نامه ای است که از راه دور به شما می رسد.

پنجمین معنی دیدن یاکریم در خواب رسیدن به ریاست است.

مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده
دیدن یاکریم در خواب می تواند بر پنچ چیز دلالت کند که در زیر به آنها اشاره می کنیم. اولین معنی دیدن ...

واقعا منتظر جواب ازمایش بچم از راه دورم انشاالله خیر باشه

در کل معنیش میشه اینکه داداشت با یه دختر کم سن و سال پولدار ازدواج میکنه

اخه 14 سالشه انشاالله خوشبخت باشه همیشه

هیچ وقت دنبال تعبیر خواب نرید فقط چه خوب چه بد صدقه بدین چون میگن خواب رو باید آدم وارد تعبیر کنه اگه نابلد تعبیر کنه انرزی منفی میده خواب شما هم انشاالله خیر هست بد به دلتون راه ندید و به خاطر آرامشتون صدقه بدین یک صدقه که خیلی خوبه امشب کمی برنج یا گندم بذارید کنار فردا صبح بریزید واسه پرنده ها خیلی خوبه

هیچ وقت دنبال تعبیر خواب نرید فقط چه خوب چه بد صدقه بدین چون میگن خواب رو باید آدم وارد تعبیر کنه اگ ...

ممنون از راهنماییتون صدقه دادم امشب حتما یه چیزی واسه پرنده ها کنار میزارم