2777
2789
عنوان

توهین نکنید فقط کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 84 پست
اصلا اینطور نیست من واقعا سرترم هر کسی تو 18 سالگی لیسانس نمیگیره

خوب عزیزم شما همین الان هم دارین مقاومت میکنید تا واقعا نخواین مشکلتون حل نمیشه باید قبول کنید که دست بالای دست بسیار هست اگه دورو بر شما نیست دلیل بر نبودن نیست با خودتون صادق باشید اینجوری پیش برید برای آیندتون خوب نیست.موفق باشید

عزیزم آفرین همینکه متوجه اشتباهت شدی خودش خیلیه و اگر هر روز به این اشتباهاتت فکر کنی و بدونی که کارت درست نیست خودش خود به خود خوب میشیی همیشه به خودت بگو من دوست ندارم اینجوری باشم مثل همین الان که همین کارو کردی وقتی ادم از یه کار خودش بدش بیاد به مرور زمان از اون خصلت بد دور میشه ادم که یهویی عوض نمیشه من یه زمانی ادم رکی بودم توی روی ادما حرف میزدمو به قول خودم حقیقتو میگفتم بعدش فهمیدم کارم درست نیست و توی خلوت خودم همیشه گریه میکردم که خدایا کمکم کن وقتی توی یه جمعی میرم با فکر حررف بزنم تا کسی از حرفام ناراحت نشه و واقعا هر بار که میرفتم توی جمعی میگفت وقت عمله امروز باید یه جلوی یکی از حرفام رو بگیرم و اول بهش فکر کنم بعد حرف بزنم و میگفتم خدایا کمکم کن و همینجورم شد الان همیشه وقتی میخوام یه حرفی بزنم اول فکر میکنم دیگه حرف میزنم و واقعا روی خودم کار کردم و چند سالطول کشید تا من توی جمع جلوی حرفام رو بگیرم با تمرین و دعا و ارده همه چیز حل میشه فقط کافیه تو بخوای تو الان 2 تااز مرحله ها رو رفتی پشیمونی و احساس گناه و یه مرحله ی دیگه مونده اونم عمله و دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعاااااااااااااااا مهربانانه رفتار میکنم با همه مغرورم نیستم اصلا فقط تو دلم همیشه فکر میکنم با ...

عزیزم اینک مقامی داری یا زیبایی و خودت سر تر میبینی همش از غروره چرا ک ادم وقتی این چیزا رو توی خودتون میبینی احساس غرور میکنی....باید رو خودت کار کنی و به چیزایی فکر کنی ک این غرور از بین بره

مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده
عه پس کلا حرفات زیر سوال رفت استارتر کسی ک فوق العاده خوش اندام و زیباست چرا عکس نتی بذاره خوب و ب ...

بابا چی میگین شما یکم منطقی حرف بزنین

من مشکلمو گفتم کمکم کنید 

مریضم وقت خودمو بگیرم بیام مشکل فیک بگم؟؟که چی بشه اصلا؟ چرا همیه بهم میپرین آخه

تو 18 سالگی لیسانس نرم افزار گرفتم  دان3 تکواندوام کارم طوریه که هروقت میخوام میرم با حقوق با ...

عزیزم‌هر وقت خواستی زیادی به خودت مغرور بشی، به این فکر کن که زیبایی به تبی و شبی بند هست، قهرمانان بزرگ‌ تکواندو در دتیا هستند، به جهان پهلوان تختی فکر کن که جهان پهلوان بود ولی خاک پای مردم و همین او را ماندگار کرد، به این فکر کن که استیو جابز با کارش دنیا رو متحول کرد ولی چه زود رفت، 

به این فکر کن که درخت هر چه پربارتر، سر به زیر تر، 

وبا تجربه ۴۰ ساله ام بهت میگم که هیچ وقت آدم مغرور و متکبر محبوب دلها نخواهد بود، موفق باشی

... و من به تو ایمان دارم...
دوستان موفقیتای منو ول کنیییییییییییید کلا میگم راهکار بدین اگه میتونین  کلا نی نی سایتیا دنبا ...

اگر تواناییه مالیشو دارید 

بهترین کمک کننده یک روانشناس خوبه 

اون خیلی راهکار های منطقی تر میتونه بده بهتون 

ولی درکل شما اگر به ضعف هات هم توجه کنی شاید کم تر این حس رو داشته باشی . 

يكم خاكي باش بابا چه خبره 

به كجا چنين شتابان 

اخر هممون با لباس سفيد زير خاكه 

هميشه يادت باشه اوني كه به ادم عزت داده و پول و جاه و مقام اگر فروتن نباشي و قدر نعمت ندوني برعكس پز بدي و فخر بفروشي مثل اب خوردن ازت ميگيره و به زمينت ميزنه 

مهم اينه تو دلت چي ميگذره من هميشه به شوهرمم ميگم كبر و غرور ادمو نابود ميكنه حتي نزار فخر فروشي از ذهنت رد بشه همه با هم برابرن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي