2777
2789
عنوان

سقط میشه بچم بنظرتون..

383 بازدید | 32 پست

چهارشنبه سونوگرافی انجام دادم گفتن تنبلی تخمدان داری..

چهارشنبه شب ازمایش خون دادم که متوجه شدم باردارم و عدد بتا بود 63..

صبح امروز شنبه دوباره تیتر بتا دادم شده بود 110..

بنظرتون عدد بتا کم رفته بالا ؟؟؟

آخه دکتر گفت بارداری ضعیف احتمالا سقط بشه...

درضمن لکه بینی داشتم ..

تورو خدا دعام کنید 

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

حتما بتاتو بازم چک کن خدایی نکرده خارج رحمی نباشه هر 48 ساعت باید دوبرابر بشه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون من تیتر بالا داشتم و سقط شد.شوهرت اسپرمش سالم بود؟؟؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

کی میدونه جز خدا؟ حتی دکترام نمیتونن قطعی نظر بدن

من دوتا هماتوم بزرگ داشتم دکترم آماده ام کرد از نطر روحی برای سقط و استراحت مطلق شدم

اما خوشبختانه جنین زنده موند و به سلامتی دنیا اومد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عذ بتای منم ضعیف بود نه ربطی نداره انشاءالله بچت سقط نمیشه... لک ببنی خون بود یا لک حاملگی که قهوه ا ...

من ده روز لکه بینی دارم فقط روز اولش خونریزی بود بقیه لکه اما چهار پنج روزه ترشحات قهوه ای دارم

کی میدونه جز خدا؟ حتی دکترام نمیتونن قطعی نظر بدن من دوتا هماتوم بزرگ داشتم دکترم آماده ام کرد از ن ...

تورو خدا برام دعا کن