2777
2789

تنها چیزی که ممکن است الان حالم را بهتر کند اینست که به خانه برگشته باشم از آخرین روز مدرسه قبل از عید. بوی فرش شسته ‌شده‌ی نمناک بیاید.مامان برای من و بقیه ی خواهروبرادرام لباسهای عید خریده باشد، شبیهِ هم. کفشهایم انقدر نو باشند که بتوانم از جعبه دربیاورم و روی فرش بپوشمش. پیک‌نوروزی را از کوله‌پشتی‌ام دربیاورم و با ذوق ورق بزنم. بعد کنار  سره های سفره هفت سین دراز بکشم به تک تک جوانه هایش نگاه کنم و  به عیدی‌هایی که خواهم گرفت فکر کنم. اصلا شاید امسال انقدر عیدی بگیرم که با برادرم پولهایمان را بگذاریم روی هم و یک آتاری بخریم. آه ای آرزوی بزرگِ دلهای کوچک!مادر بزرگ هم یک شماره و ردیف نباشد توی بهشت‌زهرا. زنده باشد. لباسهایش گل‌گلی باشد. نشسته باشد روی تشکچه‌اش. کمد چوبیِ کرم‌رنگش بوی صابون بدهد. تلویزیون سیاه و سفیدمان را روشن کنم و این آهنگ پخش شود که "بهار آمد و شمشادها جوان شده‌اند"... و انقدر بچه باشم که نفهمم اینجایش که میگوید "دوباره آینه‌ها با تو مهربان شده‌اند" یعنی چه؟آنقدر بچه باشم که ندانم در زندگی روزهایی هست که آینه‌ها هم با تو نامهربان باشند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم من تنها کسی هستم که دوست ندارم برگردم به کودکی😑 نه اینکه دوران تلخی باشه ها، همش میگم یه دوره خاص خودش بود که سپری شد و الان حال رو باید دریابم که بیست سال دیگه حسرت امروز از دست رفته رو نخورم. هر بچه ای یه روز بزرگ و بعد پیر میشه این مسیری که همه میریم. افسوس گذشته خوردن برای من بی معناست

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙