2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

://همین رو ببر آرایشگاه درستش کنه.از ته زدن دیگه چه کاریه

آخه خودم موهام رو خراب کردم یکیش سه ساخته یکیش سیزده سانت آرایشگاه چطوری می‌تونه این رو درست کنه ؟

آخه خودم موهام رو خراب کردم یکیش سه ساخته یکیش سیزده سانت آرایشگاه چطوری می‌تونه این رو درست کنه ؟

چطوری این همه اختلاف؟ 😄 

بالاخره یه مدلی کوتاه میکنه که بیاد به این هنر شما

نشد هم همه رو سه سانتی میزنه. پسرونه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

چطوری این همه اختلاف؟ 😄 بالاخره یه مدلی کوتاه میکنه که بیاد به این هنر شمانشد هم همه رو سه سانتی می ...

عزیزم یکیش پنج سانتی یکیش یک ساخته یکیش سه ساخته خیلی هم نامرتبط اصلا هیچ جوره نمیشه

عزیزم یکیش پنج سانتی یکیش یک ساخته یکیش سه ساخته خیلی هم نامرتبط اصلا هیچ جوره نمیشه

واقعا چرا اینکارو کردی؟ امتحان میکردی رو موهای خواهرت؟

اشکال نداره چند سال دیگه تعریف میکنین میخندین

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

واقعا چرا اینکارو کردی؟ امتحان میکردی رو موهای خواهرت؟اشکال نداره چند سال دیگه تعریف میکنین میخندین

حالا چکار کنم 😞 یک سوال داشتم مثلاً اگه با ماشین بخوام موهاش رو بزنم اون مو های که سه سانت بودن کامل کچل میشم یا میمونه مثلاً با چه ماشینی باید بزنم

حالا چکار کنم 😞 یک سوال داشتم مثلاً اگه با ماشین بخوام موهاش رو بزنم اون مو های که سه سانت بودن کام ...

اگه‌خیلی اصرار داری خودت بزنی برو توی یوتیوب یا گوگل فیلم کار با ماشین اصلاح رو ببین

من فقط میدونم چند تا درجه داره بستگی داره چقدر بخوای مو بمونه. 

همه یکدست میشه دیگه. مثلا همه میشه دو سانت

اگه‌خیلی اصرار داری خودت بزنی برو توی یوتیوب یا گوگل فیلم کار با ماشین اصلاح رو ببینمن فقط میدونم چن ...

آها یعنی مثلاً اون هایی هم که دو سانت بودن دوسانت میمونن یا کچل میشن؟

آها یعنی مثلاً اون هایی هم که دو سانت بودن دوسانت میمونن یا کچل میشن؟

کچل واسه چی

روی هر درجه ای تنظیم کنی کمتر از اون نمیزنه