2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یک دقیقه وقت بزارید😭

193 بازدید | 24 پست

خانومای عزیز میشه راهنمایی کنید اینکه دوس پسر داشتن مشکلی داره؟

خب برای کساییکه شرایط ازدواج ندارن مخصوصا قرار گذاشتن باهاش و اینکه قرار باشه خانواده رو بپیچونن و سر قرار برن 

بعد از هر بار قرار نا خوداگاه حالم بد میشه و استرسای شدید میگیرم چون خانوادم کلا با این مسائل و مخصوصا روابط بین دختر و پسر مشکل دارن ولی من نمیتونم ازش جدا بشم و از طرفی نمیتونم با این افکار قدیمی خانوادم کنار بیام

لطفا هرموقع خواستید لایک کنید بجاش یه صلوات برام بفرستید ممنون💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام

به نظر من مشکل نداره

ولی وقتی حالت بد میشه نکن

آدم دوست پسر میگیره حالش خوب شه والا

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
با سلام به نظر من مشکل نداره ولی وقتی حالت بد میشه نکن آدم دوست پسر میگیره حالش خوب شه والا

من باهاش حالم خوبه ن اینکه حالم بد شه فقط وقتی که رفتار خانوادمو میبینم میترسم از وقتی که بخوان خبر دار بشن

عزیزم ب نظرم بزارش کنار من برگردم ب گذشته هیچوقت سراغ این چیزا نمیرفتم ک اینقدر بدبختی نکشم اونم بخاطر دید خانوادم من آخربهش نرسیدم چون عین یه موش قایم شد وازطرف خانوادم اونقدرمحدودیت وتحقیر وتوهین اعمال شد ک ترجیح دادم ازدواج کنم وبا خواستگارم ازدواج کردم ناراضی نیستم ولی اگر این اتفاقا برام پیش نمیومد صدرصد آینده بهتری داشتم

میشه شفاف تر توضیح بدین؟

یه مثال میزنم فرض کن دختره خیلی خوبه ظاهری اوکیه 

ولی با پسریه که هیچی نداره قیافه تعطیل شخصیت فرهنگ همچی صفر...البته من فقط ظاهری گفتم 

در کل باید ارزش خودشونو بدونن ،بدونن با کی کلام برمیدارن به کی چ اجازه ای میدن

من باهاش حالم خوبه ن اینکه حالم بد شه فقط وقتی که رفتار خانوادمو میبینم میترسم از وقتی که بخوان خبر ...

خب تمام جوانبو رعایت کن نفهمن

الکی هم عذاب وجدان نگیر، اشتباه از تو نیست تو کار طبیعی میکنی اشتباه ازوناست

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
اگربفهمن روزگارت سیاه میکنن دقیقا مثل من ک اینقدر تحقیرم کردم ک زود تن ب ازدواج دادم همشم مقصرخانواد ...

پس باید چیکار کنیم؟

واقعا شاید باورتون نشه ولی همین حساسیت های غیر عادیشون باعث میشه که ب یه همدم نیاز پیدا کنیم و سمت اینچیزا بریم

بعد علاقه هم باید باشه این وسط..

نظر شخصی من اینه،تا زمانی که شخص لایق پیدا نشده یدختر نباید اجازه بده کسی وارد زندگیش شه فقط تمرکزش رو پیشرفتش باشه چون اونموقع با آدمای بهتر و درجه بالایی روبرو میشه.

پس باید چیکار کنیم؟ واقعا شاید باورتون نشه ولی همین حساسیت های غیر عادیشون باعث میشه که ب یه همدم ن ...

من هنوزم شبا گریه میکنم بخاطر تموم چیزایی ک میتونستم الان باشم وداشته باشم ولی بخاطر یه همچین مشکلی همه رو از دست دادم. الانم دوتابچه دارم تنشون سالم ولی نه دانشگاه رفتم نه شوهرم بهم آزادی میده نه پولی نه درآمدی  

یه مثال میزنم فرض کن دختره خیلی خوبه ظاهری اوکیه  ولی با پسریه که هیچی نداره قیافه تعطیل شخصیت ...

بله همینطوره ولی ما اخلاق مشترک زیادی داریم و تفاوتایی به این بزرگی نداریم برای همین نمیخوام رابطرو بخاطر سخت گیریای خانواده از دست بدم