2777
2789

امروز روز مادر رو به مادر شوهرشون تبریک گفتن و بهش هدیه گرفته؟؟؟؟؟؟ 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال سال اوله مامان ندارم😭😭😭😭 اصلا دل نمیشم برم جای مادر شوهرم و بهش تبریک بگم و کادو بدم، ولی هرسال با کادو میرفتم بهش تبریک میگفتم

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

من... بعضی وقت ها خیلی ناراحت میشم و گریه می کنم بعضی وقت ها هم میبینم مجبورم و زندگی میکنم... 

خدا همه مادرها رو رحمت کنه

به مادرشوهرم تبریک گفتم و روسری با جنس ابریشم و حریر خریده بودم بهش دادم

چکار کنم خودم مادر ندارم حداقل مادرشوهرم باهام بدتر از این چیزی ک ذات همه مادرشوهر ها هست باهام نشه

من مادرم فوت شده💔

به مادرشوهرت تبریک گفتی و بهش هدیه گرفتی

منم مامانم فوت شده و روز مادر رو بعد از فوتش نه به کسی تبریک گفتم ونه میتونم تبریک بگم دست خودم نیست بغض وحسرت داره خفم میکنه به مادرشوهرمم اصلا تبریک نمیگم چون یزیدیه واس خودش

مامانای آسمونی روحتون شاد😢🖤

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

من از مامانم خیلی دورم شهر غریبم ینی امشب بریم 4 باره که رفتیم خونه مادرشوهر به بهونه روز مادر! چون تو یه ساختمونیم هر بچه ای میاد باید مام بریم ...این در حالیه که مادر من فقط طفلی یه تماس تلفنی...خدا مادرتو رحمت کنه عزیززم خیلی سخته

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
من عزیزم😔

خب به مادرشوهرت تبریک گفتی وهدیه دادی