2777
2789

الان دو ساله که تاریخ موعدم با تولد حضرت فاطمه یکی پارسال همون شبش پریود شدم امسالم که جواب منفی بدتر از هر چیزی

شش ساله خسته شدم از این دکتر به اون دکتر داره ۳۵ سالم میشه نمی‌دونم با کی درد دل کنم

خدایا شکرت همه چی درست میشه خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چی میشد امروز بی بی منم مثبت میشد چرا من آنقدر عذاب بکشم از بچگی طعم خانواده رو نچیشدم الآنم اینطوری

ده ساله بودم پدر و مادرم جدا شدن بماند نامادری چه کارایی کرد

الان تو زندگیم دارم سختی میکشم

انگار به دنیا اومدم برا سختی کشیدن

ناز گل جونم خدا از دهنت بشنوه چشم حتما خبرش میدم حتی پری هم شدم میگم ولی دعا کن نشم خیلی از دنیا بدم اومده فک کنم افسردگی گرفتم 

ای کاش باردار باشم خدا منو سورپرایز کنه خیلی دلم معجزه میخواد الان داره اذان میگه یعنی میشه به حق این اذان به صوت پاک منم ناامید نشم و باردار باشم دیگ دکتر نرم یعنی میشه