2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سرویس مم زرینه 

عالیه واقعا شبک و سبک 

حواست باشه درجه عالی بخری پشتش نوشته ها مشکیه 

درجه 1 پشتش سبزه 

میگم دخترا من سرویس 24 نفره چینی گرفتم

و 6 نفره ارکوپال 

که جلو دستی ارکوپالم نصفشون شکست 

خالا رفتم یه دست بخرم 

دیدم هم گرونه هم همه میگن چینی بخرم بهتره و شیکتر 

بنظرتون یه دست دیگه از همون مدل چینی خودم بخرم واسه جلو دستیم 

کلا سرویسمم میشه 30 نفره 

یا همون ارکوپال 

سلام سرویس مم زرینه  عالیه واقعا شبک و سبک  حواست باشه درجه عالی بخری پشتش نوشته ها مشکی ...

من آرکوپال نمیگیرم

2دست زرین میگیرم ب احتمال زیاد

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
گردشو بخری به صرفه تره چون پلوخوری و گمونم پیش دستیاش بیشتره.پیش دستیا رو مطمئن نیستم

نه تعداداش یکیه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
زرین خیلی خوبه ولی گردشو بخر خوشگلشم بخر.اینی که عکسشو گذاشتی خوشگل نیست. پینک رز یا رز فلاورشو ببی ...

من بخوام بگیرم این طرحشو میگیرم چون اصلا با مدل هایی که گلدارن حال نمیکنم

ممنونم

نه تعداداش یکیه

نه یکی نیس.مثلا گردشو برداری ۱۲ نفره ش ۱۰۲ پارچه س که ۱۸ تا پیش دستی و ۱۸ تا پلوخوری داره.اما همون مدل مستطیلیاش ۹۸ پارچه س که ۱۸ تا پیش دستی و ۱۲ تا پلوخوری داره.منظورم این بود گردا به صرفه تره نسبت به مستطیلا

من آرکوپال نمیگیرم 2دست زرین میگیرم ب احتمال زیاد

یعنی بنظرت منم ارکوپال نگیرم 

و برای جلو دستیمم یه دست از همین چینی های خودم بگیرم؟

ما 4 ساله ازدواج کردیم 

هنوز از 24 نفره استفاده نکردم فقط همون 6 نفره ارکوپال جلو دستم بوده

از طرفی میگم اینهمه ظرف میخوام چکار 

از طرفی میگم اگه ازون 24 نفره بذارم واسه جلو دست خب ممکنه بشکنه سروییم ناقص بشه پد برم همون 6 نفرو رو بگیرم 

یعنی بنظرت منم ارکوپال نگیرم  و برای جلو دستیمم یه دست از همین چینی های خودم بگیرم؟ ما 4 س ...

ب نظرم 24 تا ی شکلت بشه 30تا بهتره 

البته هرکسی نظری داره

چون من اصلا از جنس آرکوپال خوشم نمیادش میگم

سلام خوبین مبارک باشه عزیزم. اتفاقا چینی زرین عالیه بهترینه هم سبک هم جنس عالی فقط چند تا نکته اول از همه چیز به قالب کار دقت کن این که از سِری نیو کلاسیک. شهرزاد یا ایتالیا اف یا وینچی و... هست. ص آخر عکسای هر مدل تعداد هر چیزی رو داره با توجه ب نیازت اول سری مورد نظر رو انتخاب کن بعدش از توی اون سری طرح دلخواه ت رو انتخاب کن خوشبخت بشی گلم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سلام خوبین مبارک باشه عزیزم. اتفاقا چینی زرین عالیه بهترینه هم سبک هم جنس عالی فقط چند تا نکته اول ا ...

سلام عزیزدلم

ممنونم بابت اطلاعات کاملت

حتما

بازم کلی کلی ممنونم