خانومایی که این مشکلو داشتن و باردار شدن لطفا راه درمانشو به منم بگن که چکار کردن .من راه های مختلفی رو امتحان کردم ولی نتیجه بخش نبود برام. لطفا راهنماییم کنید
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
من دوبار باردار شدم با یه کار همه کارای دیگم کردم بی نتیجه.فقط پیاده روی ۳ روز در هفته یا بیشتر ۱ ساعت هر بار تند تند .وزنم اگه لاغری حداقل ۳ تا ۴ کیلو کم کنی واقعا نتیجه میده اگه اضافه وزن داری بیشتر .متفورمینم میخوردم البته
سلام مامان گل گلی واقعا راست میگی فقط با پیاده روی باردار شدی من اضافه وزن داشتم ولی با رژیم کم کردم ...
لتروزول خوردم دوفاستون ۳ دوره نتیجه نگرفتم .آره باور کن خیلی مهمه تنبلی و کم تحرکی سم تنبلی تخمدان حتی خواستی پریوداتم منظم بشه پیاده روی کن .متفورمین میخوری؟
من همه این داروها و بادکشا رو کردم نتیجه نداشت فقط اون که بهت گفتم
من سه دوره پشت هم لترو خوردم بعد که نتیجه نداشت بعد 5 ماه که همین دوره میشه به جای 5 روز 8 روز هر روز روزی 3 تا خوردم الان تقریبا 10 روز از موعد پری گذشته نه پری میاد نه علایم بارداری دارم بی بی هم منفی بود. به نظرت چکار کنم؟ آمپول بزنم پری بیاد بعد لترو بخورم یا دیگه نخورم فقط گیاهی بخورم البته الان تقریبا 10 ساله که دارو و درمان میکنم
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
شوهرت مشکل نداره؟من بارداری اولم موفق نبود البته ۸ ماه اقدام بودیم تا شد ۴ ماه پیش سقط شد ۱۳ هفته .ا ...
چرا سقط شد؟؟ مبارکت باشه گلم انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم. شوهرم قبلا که خوب بود ولی این دوره ها که خودم قرص می خوردم دکتر بهش ویتامین ای و تاموکسیفن و یه قرص چربی سوز داده بود که یکی درمیون می خورد الانم نمیخوره
اون به کاهش وزنت کمک میکنه بخوری و ورزش نکنی فایده نداره.نمیدونم من ازین قرص های محرک نتیجه نگرفتم و اقدامام هم همون ماهایی که پرت بود و تو دوران تخم گذاری نبود گرفت البته شوهرم مشکل داشت دارو خورد بررسی کنید حتما آز اسپرم بدید
چرا سقط شد؟؟ مبارکت باشه گلم انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم. شوهرم قبلا که خوب بود ولی این دوره ...
ایست قلبی کرد بعد فهمیدم مشکل انعقاد خون داشتم خون لخته میشده تو راه جفت به جنین الان آمپول میزنم هر روز دور نافم ولی تا خدا نخواد خودمونم بکشیم نمیتونیم یه انسانو به این دنیا بیاریم واقعا باید بسپریبه خودش فقط در حد توانمون میتونیم تلاشمونو کنیم